Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΑΡΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ…

No Comments Share:

Ξεγύμνωσε αυτούς που παρενοχλούσαν και τους άφησε στη μέση του δρόμου

Ο 44χρονος Κ.Κ. από το Ικόνιο απήγαγε τα δύο άτομα που ενοχλούσαν με μηνύματα στο κινητό την γυναίκα του, τους έδειρε και αφού έβγαλε τα ρούχα τους τους άφησε γυμνούς στον δρόμο.

Ο 44χρονος κάτοικος Ικονίου όταν είδε πως οι δύο νέοι έστελναν μηνύματα παρενόχλησης στην Α.Ο. σύζυγό του, τους έβγαλε τα ρούχα και τους άφησε στο δρόμο. Η Α.Ο. μητέρα ενός παιδιού με βάση τα δημοτολόγια είναι 16 χρονών.

Φαίνεται πως η Α.Ο που κατοικεί στην συνοικία Σελτσουκλού δεχόταν μηνύματα παρενόχλησης από τους παλιούς της γείτονες, τον 28χρονο Α.Κ. και τον 23χρονο Τ.Α. Μαθαίνοντας το αυτό ο Κ.Κ. τους έστειλε μήνυμα από τα κινητό της γυναίκας του που έλεγε ¨Να βρεθούμε στο πάρκο Ορούτς¨. Αυτοί όταν πήγαν εκεί είδαν τον Κ.Κ. και δύο φίλους του. Ο Κ.Κ. ήταν ένοπλος και με την χρήση σπρέι πιπεριού τους εξουδετέρωσαν, τους ανέβασαν στο αυτοκίνητο και τους πήγαν στο δρόμο Ικόνιο-Καραμάν. Εκεί τους έδειραν και αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, τους παράτησαν γυμνούς μπροστά στον δημοτικό κήπο του Καράται. Μετά έφυγαν από εκεί και παίρνοντας τηλέφωνο στις οικογένειες των νέων τους είπαν :¨Οι άντρες σας είναι γυμνοί στην μέση του δρόμου, πάτε να τους πάρετε¨.

Στο μεταξύ οι φύλακες του δημοτικού κήπου είδαν τους δύο γυμνούς νέους και ενημέρωσαν την αστυνομία. Ακολούθως οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σκεπάστηκαν με κουβέρτες από το ασθενοφόρο, ενώ ο Τ.Α είχε βάλει πάνω του ένα τσουβάλι που είχε βρει στο μέρος όπου τον παράτησαν.

Η αστυνομία βρήκε σε έναν σκουπιδοτενεκέ τα ρούχα τους και τους τα παρέδωσε. Ο Κ.Κ. παραδόθηκε μόνος του, ενώ οι φίλοι του ο Γ.Σ. και ο Γ.Μ. συνελήφθησαν από την αστυνομία.

……………….

Εφ. Ραντικάλ 15-1-2012

.

 

Previous Article

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΝΙΤ ;

Next Article

ΟΥΛΟΥΝΤΕΡE, ΖΑΝΑ, ΕΥΡΩΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *