Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIA AΠO TA IΔIA…

No Comments Share:

Δολοφονία γυναίκας στην Μερσίνα

Στην Μερσίνα ο 33χρονος Ριντβάν Ντεμίρ μάλωσε με την 8 μηνών έγκυο γυναίκα του Κιγιμέτ Ντεμίρ, και την σκότωσε με μαχαιριές.

Σύμφωνα με την είδηση του DHA, ο 33 ετών Ριντβάν Ντεμίρ εργαζόμενος σε γυράδικο, σκότωσε με μαχαιριές την 26 ετών σύζυγο του Κιγιμέτ Ντεμίρ καθώς και το παιδί στην κοιλιά της.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.30 σε μονοκατοικία στην οδό 6043 της συνοικίας Χαλ. Για άγνωστο ακόμη λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Ριντβάν Ντεμίρ και την σύζυγο του και μητέρα δύο παιδιών Κιγιμέτ Ντεμίρ. Ο καβγάς μεγάλωσε και τότε ο Ριντβάν Ντεμίρ πήρε από την κουζίνα μαχαίρι και επιτέθηκε με αυτό στην 8 μηνών έγκυο γυναίκα του. Η Κιγιμέτ Ντεμίρ από την μαχαιριά κατέρρευσε. Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της, κατέφθασαν στο σπίτι, και ενημέρωσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Μονάδα υγείας που κατέφθασε εντόπισε πως η Κιγιμέτ Ντεμίρ και το παιδί στην κοιλιά της είχαν πεθάνει. Η σωρός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μερσίνας για νεκροψία, ενώ ο Ριντβάν Ντεμίρ συνελήφθη στο σπίτι.

Αναφέρεται πως ο Ντεμίρ ακολουθούσε ψυχολογική θεραπεία, ενώ την ώρα του περιστατικού τα δύο παιδιά ήταν στο σχολείο.

Διεξάγεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

 Haber.sol.org 16/4/2013

Previous Article

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ !

Next Article

ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΛΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *