Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 23-9-2011

Αρθρογράφος Ορχάν Κεμάλ Τζενγκίζ

Το θεμελιώδες λάθος στην δίκη Χραντ Ντινκ

Εάν οι εισαγγελείς αντί να ασχολούνται με τις υποτροφίες του CYDD, είχαν εμβαθύνει περισσότερο στην αντιχριστιανική εκστρατεία της Εργκενέκον, τότε διαφορετική θα ήταν δίκη για τον Χραντ Ντινκ.

Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι λόγω των οποίων δεν μπορέσαμε να λύσουμε την αλυσίδα των ¨χριστιανικών δολοφονιών¨ που άρχισαν με την δολοφονία του ιερέα Σαντόρο, συνεχίστηκαν με την δολοφονία του Χραντ Ντινκ και την σφαγή στον εκδοτικό οίκο Ζιρβέ της Μαλάτιας.

Ο πρώτος είναι ότι όλο το σύστημα είναι μπλεγμένο σε αυτές τις δολοφονίες. Οι δολοφονίες αυτές έγιναν από τον κλάδο της Εργκενέκον στην JITEM με την ¨χρησιμοποίηση λούμπεν νεολαίας¨. Η δολοφονία του Σαντόρο όπως άνοιξε έκλεισε και έτσι δεν ξέρουμε λεπτομερείς πληροφορίες.

Στις υποθέσεις όμως του Ντινκ και της Μαλάτιας βλέπουμε ότι υπήρξε μακρά προετοιμασία. Κατά την γνώμη μου τα στελέχη πληροφοριών της αστυνομίας παρακολουθούσαν βήμα βήμα όλες τις ετοιμασίες των στελεχών της JITEM, αλλά και οι ίδιοι καθώς είχαν καταληφθεί από αντιχριστιανική υστερία δεν έκαναν κανένα βήμα για να αποτρέψουν τις επιθέσεις. Η σφαγή στην Μαλάτια ήταν ένα σημείο καμπής. Μετά από αυτό η αστυνομία σταμάτησε άλλες περιπτώσεις ¨λούμπεν νεολαίας¨ σε Σαμψούντα, Ντιγιαρμπακίρ, Μερσίνα και Σμύρνη πριν να φτάσουν στους χριστιανούς-στόχους τους, και έτσι η σφαγή στην Μαλάτια πέρασε στην ιστορία ως η τελευταία αιματηρή δολοφονία της Εργκενέκον.

………..

………..

 

Previous Article

¨ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΖΩΑ¨

Next Article

ΑΓΩΓΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *