Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μάλωνε με την οικογένεια στα αραβικά, συνελήφθη και το πλήθος όρμηξε να τον λιντσάρει !

0 σχόλια Share:

Αντιλήψεις ανοιχτές σε προκαταλήψεις : Προσπάθησαν να λιντσάρουν αυτόν που μάλωνε στα αραβικά με την οικογένειά του επειδή νόμισαν πως παρενόχλησε σεξουαλικά

Στο Ιλκαντιμ της Σαμψούντας συνελήφθη αλλοδαπός  μόνο από υποψία από φύλακες που του πέρασαν και χειροπέδες. Συγκεντρώθηκε πλήθος το οποίο πιστεύοντας πως συνελήφθη κάποιος που παρενοχλούσε σεξουαλικά επιτέθηκε να τον λιντσάρει. Ο ύποπτος απομακρύνθηκε από την περιοχή και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ στην πόλη Ιλκαντιμ μπροστά στο κτίριο της εφορίας Σαμψούντας. Δύο φύλακες οι οποίοι είδαν έναν αλλοδαπό να λογομαχεί για άγνωστο λόγο με την οικογένειά του, θέλησαν να επέμβουν. Οι φύλακες του πέρασαν χειροπέδες τον κινητοποίησαν κάτω και ακολούθως στον τοίχο, ενω ο ύποπτος στα αραβικά προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση. Κάποιοι θέλησαν να βοηθήσουν τους φύλακες. Κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος ανέφεραν πως ο ύποπτος συνελήφθη με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση και τότε προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.Οι φύλακες δυσκολεύτηκαν πολύ να ηρεμήσουν το πλήθος και μετά βίας προσπάθησαν να απομακρύνουν τον ύποπτο από ανάμεσά τους. Την τελευταία στιγμή έβγαλαν τον αλλοδαπό μέσα από το πλήθος και τον παρέδωσαν στο δρόμο στην αστυνομία που περίμενε.
…..
Ο ύποπτος και η οικογένεια του μεταφέρθηκαν στην αστυνομία  για κατάθεση. Σχετικά με το θέμα διεξάγεται έρευνα.

Önyargı algıları açık: Ailesiyle Arapça tartışana ‘tacizci’ diye linç girişimi

24/7/2019

Previous Article

Η εταιρία που παράγει τα F-35 βγάζει από την αλυσίδα παραγωγής την Τουρκία

Next Article

Συνεργασία ΜΙΤ και Ισλαμικού Κράτους σε τρομοκρατικές ενέργειες εντός της Τουρκίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *