Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο-Δάσκαλοι του σκι στο Ουλούνταγ κατά Λαγού: ¨Οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι η απέναντι μεριά να πάρει το μάθημα της

No Comments Share:

Σκιέρ στο Ουλούνταγ της Προύσας, ως αντίδραση προς τον Έλληνα βουλευτή, έκαναν σκι με την τουρκική σημαία

Μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Σκι και Σνόουμπορντ, σαν αντίδραση προς τον Έλληνα βουλευτή ου μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο έσκισε τη τουρκική σημαία, έκαναν σκι με μια τουρκική σημαία 20 τ.μ.

…………

Περίπου 30 άτομα κρατώντας τουρκικές σημαίες και αφίσες του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, έκαναν σκι, την ώρα που άλλοι πολίτες που βρισκόταν στην πίστα του στήριξαν με το χειροκρότημα τους.

Σε δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Γιαχγιά Ουστά εξ ονόματος του συλλόγου, είπε : ¨Με αυτό τον τρόπο καταγγέλλουμε τη ασέβεια που έγινε χτες στην σημαία μας. Εμείς αν χρειαστεί για την σημαία γινόμαστε μια ψυχή και γινόμαστε ισχυροί και θαρραλέοι  άνθρωποι. Ήρθαμε εδώ για να το περιγράψουμε και να το δείξουμε σ όλο τον κόσμο…. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι η απέναντι μεριά να πάρει το μάθημα της.  Το παρελθόν μας είναι πολύ ισχυρό. Σήμερα με τον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , η φωνή του Τούρκου ακούγεται παντού. …Αν χρειαστεί πεθαίνουμε για την σημαία μας¨.

 

https://www.sondakika.com/haber/haber-bursa-uludag-da-kayakcilar-yunan-vekile-tepki-12871905/

31/1/2020

Previous Article

Ρωσικό αεροπορικό χτύπημα σε τζαμί στην υπό τουρκική κατοχή συριακή πόλη Ελ Μπαπ !

Next Article

Τα κόμματα εξουσίας μαλώνουν για την διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού κι εμείς απλά …πληρώνουμε

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *