Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

No Comments Share:

¨Έσφιξα τον λαιμό του λύκου και τον δάγκωσα στο αυτί¨

Πολίτης ονόματι Ζιγιά Κεργκιντέ, δάγκωσε λύκο που είχε ορμήσει στον φίλο του, και έτσι έσωσε την ζωή του φίλου του. Ο Κερντιγκέ πάλεψε για κάποιο διάστημα με τον λύκο και κατά την διάρκεια της πάλης τραυματίστηκε.

3 άτομα στο χωριό Εσενγιαλά της κωμόπολης Γκιόλε του νομού Αρνταχάν, τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση λύκου. Ο Ζιγιά Κερντιγκέ (55) που είναι ένας από τους τραυματίες, λέει πως έσωσε τους φίλους του από τον λύκο, όταν του έσφιξε τον λαιμό και μετά του δάγκωσε το αυτί.

Χτες το βράδυ στο χωριό Εσενγιαλά, ο 30 ετών Σερτζάν Τζετζό και ο συνομήλικος Καμπέρ Αλτούν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με λύκο που είχε μπει στο χωριό για να βρει κάτι να φάει. Οι δύο φίλοι τα έχασαν και δέχτηκαν επίθεση από τον λύκο. Στα 40 μέτρα απόσταση βρισκόταν ο φίλος τους ο Ζιγιά Κεργντιγκέ, ο οποίος όταν είδε πως οι φίλοι του δέχτηκαν επίθεση από τον λύκο έτρεξε να βοηθήσει. Ο Κερντιγκέ πήδηξε πάνω στον λύκο, προσπάθησε να τον πνίξει με τα χέρια του και δάγκωσε το αυτί του ζώου. Τότε άλλοι χωρικοί που άκουσαν τη φασαρία κατέφθασαν και με ξύλα χτύπησαν και σκότωσαν τον λύκο.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο δημόσιο νοσοκομείο του Αρνταχάν . Εκεί οι Σερτζάν Τζετζό και Καμπέρ Αλτούν, τους παρασχέθηκε θεραπεία και εξήλθαν καθώς η κατάσταση τους ήταν καλή. Ο Ζιγιά Κερντιγκέ που έτρεξε να βοηθήσει τους φίλους του και πάλεψε για ώρα με τον λύκο, εισήχθη για θεραπεία καθώς έχει τραύματα στο χέρι και στο μπράτσο. Ο Ζιγιά Κερντιγκέ που έσωσε την ζωή των 2 χωρικών του δηλώνει πως ¨Όποιος και να ήταν στην θέση μου θα τους βοηθήσει¨.

……….

Τ24 5/3/2013

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Next Article

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ¨ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *