Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΑ ΣΩΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

No Comments Share:

Εφ. Χουριέτ 5-9-2011

Την φόβισε και μετά την έσωσε από βιασμό

 Η 21χρονη Σ.Υ. κατά τα μεσάνυχτα και ενώ πήγαινε στο σπίτι της στην Αττάλεια, δέχτηκε επίθεση από σκυλί. Νέος με ποδήλατο που περνούσε έδιωξε το σκυλί, και μετά αφού την παρενόχλησε σεξουαλικά αποπειράθηκε να την βιάσει. Δέχτηκε όμως την επίθεση του σκυλιού που είχε διώξει και έτσι έφυγε γρήγορα παίρνοντας μαζί του τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο της νέας κοπέλας. 

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23.00 στην συνοικία Γκιουζελόμπα. Η Σ.Υ που δουλέυει σε μια τουριστική εταιρία και ενώ περπατούσε σε ένα άδειο δρόμο δέχτηκε επίθεση από σκυλί. Νέος 25-30 χρονών που περνούσε με το ποδήλατο του εκείνη την ώρα, έδιωξε το σκυλί πετώντας του πέτρες. Η Σ.Υ. ευχαρίστησε τον νέο που την είχε σώσει από τα σκυλί. Μετά του γύρισε την πλάτη και συνέχισε να περπατά στον δρόμο, αλλά αυτή τη φορά δέχτηκε την επίθεση του νέου. Την πλησίασε από πίσω την χτύπησε με γροθιά και όταν έπεσε κάτω άρχισε να την κλωτσά. Και ενώ της επιτίθετο σεξουαλικά και συνέχιζε να την χτυπάμε γροθιές , δέχτηκε την επίθεση από το σκυλί που είχε διώξει με πέτρα λίγο πριν.

Η Σ.Υ που λιποθύμησε από τις κλωτσιές και τις γροθιές θυμάται πως η τελευταία εικόνα είναι το σκυλί να έρχεται κατά πάνω στον ύποπτο και να του γαβγίζει. Λίγο αργότερα η νέα κοπέλα συνήλθε και αντιλήφθηκε πως κάποια κουμπιά της ήταν ανοιχτά, και είχε γίνει απόπειρα να της βγάλουν ρούχα. Πρόσεξε πως της είχαν κλέψει 400 λίρες και το κινητό τηλέφωνο που είχε μέσα στην τσάντα της.

………………….

Previous Article

¨ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ¨

Next Article

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΟΤΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *