Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα νήπια με στρατιωτικές στολές (!) χαιρετίζουν τους εισβολείς που βρίσκονται στην Συρία- Βίντεο

0 σχόλια Share:

Βίντεο με ευχαριστώ από στρατιώτες στο Άφριν σε μαθητές από το Αϊδίνι που τους έστειλαν γράμμα

Στο γράμμα που έστειλαν μαθητές που φοιτούν στο νηπιαγωγείο του Γκέρμεντζικ του νομού Αϊδινίου, απάντησαν με ευχαριστήριο βίντεο, στρατιώτες που υπηρετούν στο Άφριν.

…………..

Οι Τούρκοι στρατιώτες όταν παρέλαβαν την επιστολή στην οποία οι μαθητές περιέγρφαν τα συναισθήματα τους, τράβηξαν ένα βίντεο ευχαριστώντας τους.

Στο βίντεο ένας υπολοχαγός στέλνει την αγάπη του προς τους μαθητές και λέει : ¨Χαιρετίσματα στα παιδιά που φοιτούν στο Γκερμεντζι του Αϊδινίου.  Εμείς βρισκόμαστε εδώ για παιδιά όπως εσείς που έχετε μικρό σώμα και χέρια αλλά μεγάλο θάρρος. Δουλέψτε καλά τα μαθήματα σας. Ακούτε τα λόγια των δασκάλων σας, διότι είστε είστε η γενιά που θα φωτίσετε το μέλλον μας. Σας αγαπάμε πολύ και φιλάμε στα μάτια¨.

Οι μαθητές παρακολούθησαν το βίντεο , εξέφρασαν την χαρά τους, ενώ κάποιοι από τους μαθητές φορώντας στρατιωτικές στολές έστειλαν στρατιωτικό χαιρετισμό προς τους στρατιώτες που υπηρετούν στην στρατιωτική Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/aydinli-cocuklarin-mektubuna-afrindeki-mehmetcikten-videolu-tesekkur/1640208

9/11/2019

Previous Article

¨Πως βρε παιδιά μου, θα καταφέρετε να βγάλετε από το αίμα μας, την Ελλάδα πού κυλάει; τούς ήρωες, τους αγωνιστές, τους Αγίους, και τελικά τον ίδιο τον Χριστό ;¨

Next Article

Οφειλόμενη επανόρθωση σχετικά με τις ομάδες που πήραν αθλητικά υλικά από την Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!