Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΤΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ; 47 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ !

No Comments Share:

Δολοφονία γυναίκας στο Μπάλατ 

Η Μαχμουρέ Κ. που ζούσε στην περιοχή Μπάλατ-Κωνσταντινούπολης δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο μπροστά στα μάτια των παιδιών της από τον άντρα της. Η δολοφονία αναφέρεται πως έγινε από καβγά που άρχισε για το φαγητό.

Ο 31 ετών Ζουλφικάρ Β. σκότωσε την 19 ετών Μαχμουρέ Κ. μαχαιρώνοντας την 47 φορές. Οι περιοχές που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα ήταν στο στήθος και στον λαιμό. Λέγεται μάλιστα πως ο Ζουφικάρ Β. πριν να μαχαιρώσει την γυναίκα του, την έδειρε με χρήση ξύλου.

Στην κατάθεση του στην αστυνομία είπε πως ¨Της ζήτησα να κάνει πατάτες και κεφτέδες. Όταν δεν έκανε αρχίσαμε να μαλώνουμε. Εκείνη την στιγμή έχασα τον αυτοέλεγχο μου¨.

Παραδόθηκε στην αστυνομία

Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, μαζί με το μαχαίρι πήρε τα 1,5 και 5 ετών παιδιά του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μάρτυρα Τεφίκ Φικρέτ. Μετά την παράδοση του, η αστυνομία πήγε στην διεύθυνση που τους υπέδειξε, και εκεί βρήκαν μια λίμνη από αίμα. Παρά το ότι δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα, ήρθε και μονάδα υγείας που εξέτασε αν η γυναίκα ζούσε ή όχι. Από τον έλεγχο φάνηκε πως η γυναίκα είχε πεθάνει.

…………………

 Εφ.Χουριέτ  18/7/2012

Σχόλιο :  Τελικά εκτός από τον Μποράν και την Σιλά  του σίριαλ, υπάρχουν κι  άλλα ζευγάρια….

Previous Article

3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΤΟ TRT ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *