Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΣΑ…ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

0 σχόλια Share:

Σε άθλια κατάσταση!… Μόλις και το 10ο γεννήθηκε κορίτσι!…

301020161053334492208_2

Η 38 ετών Σουζάν Μπουλούτ στο Ικόνιο, δίνει αγώνα επιβίωσης στο Ικόνιο, σε παράγκα σκεπασμένη με νάιλον καθώς όταν μετά από τα 9 κορίτσια που γέννησε (ηλικίας από 1,5 ετών ως 18χρονών), ήρθε και το 10ο κορίτσι, ο άντρας της που περίμενε αγόρι,  την εγκατέλειψε.

Η μάνα Σουζάν Μπουλούτ που επιβιώνει μαζεύοντας χαρτιά και με την βοήθεια κάποιων φιλάνθρωπων, το μόνο που ζητά είναι μια στέγη να βάλουν το κεφάλι τους.

Η 38 ετών Σουζάν Μπουλούτ αναφέρει πως μαζί με τον σύζυγο της Μουχιττίν Μπουλούτ ήρθαν με χαρά πριν από 5 χρόνια από το Γκαζιάντεπ  στο Ικόνιο. Η Μπουλούτ περιγράφει πως ο σύζυγος της πάντα περίμενε ένα παιδί-αγόρι και συνεχίζει λέγοντας :

¨Έκανα  9 κορίτσια. Όταν ήμουν έγκυος 6 μηνών στο τελευταίο παιδί, έμαθα πως ήταν κορίτσι και το είπα στον σύζυγο μου. Εκείνος αντέδρασε. Εγώ του ζήτησα να το δεχτεί καθώς ήδη είχαμε άλλα 9 κορίτσια. Αλλά αυτός δεν το δέχτηκε. Mου είπε πως ήθελε να φέρει στο σπίτι ως δεύτερη σύζυγο την κόρη ενός θείου του, αλλά εγώ αντέδρασα. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας πριν από 1,5 χρόνο μας εγκατέλειψε¨.

ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ

Η Σουζάν Μπουλούτ αναφέρει πως όταν τους εγκατέλειψε ο σύζυγος έμεναν σε ένα σπίτι το οποίο αργότερα κατεδαφίστηκε στα πλαίσια της ανάπλασης του δήμου και έκτοτε μένουν σε μια παράγκα μαζί με τα παιδιά. Λέει : Στα 20 της η μεγαλύτερη μου κόρη παντρεύτηκε και έφυγε. Αυτή την στιγμή μαζί με τα 9 μου παιδιά μένω επί 8 μήνες σε μια παράγκα από νάιλον. 4 παιδιά μου πάνε στο σχολείο. Τα προ το ζειν τα βγάζω μαζεύοντας χαρτιά. Μερικές φορές πάω εγώ για την περισυλλογή χαρτιών, ενώ άλλες φορές οι κόρες μου. Όταν γυρνάνε από το σχολείο τα παιδιά  μου με βοηθάνε.
………..

Δεν ζητάμε τίποτε άλλος. Τα βράδια φοβόμαστε μήπως στην παράγκα που μένουμε έρθει κανένας αλήτης ή μεθυσμένος. Εγώ μέχρι το βράδυ μαζεύω χαρτιά μαζί με τα παιδιά μου. Αυτά που μαζεύω κάνουν 15-20 λίρες την μέρα. Με αυτά τα χρήματα τι να κάνω, να ντύσω τα παιδιά μου ή να τα ταΐσω ; Συνεχίζουμε την ζωή μας με μικρές βοήθειες κάποιων που βλέπουν την κατάσταση μας¨.

DHA  30/10/2016

Previous Article

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ)…

Next Article

ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ 300 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *