Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ !

No Comments Share:

Aπαγόρευση φούστας στις μαθήτριες : Λόγος πάλι οι σκάλες !

fft64_mf1653856

Σκάνδαλο παρόμοιο με αυτό που έγινε τον περασμένο μήνα στην Τραπεζούντα, έγινε αυτή τη φορά στην Αττάλεια. Απαγορεύτηκε στις μαθήτριες του λυκείου Gazi Anadolu να φοράνε φούστες.

Απαγορεύτηκε στις μαθήτριες του λυκείου Gazi Anadolu να φοράνε φούστες. Ο διευθυντής του σχολείου ο Χαϊρί Μπαχσί δήλωσε : Οι μαθητές του σχολείου μας πλέον είναι μεγάλα παιδιά. Το σκεφτήκαμε έτσι για να μην υπάρξει κάποιο θέμα την ώρα που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ¨

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ μετά από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της νομαρχίας Τραπεζούντας ο οποίος είχε δηλώσει πως ¨Μαθητές και μαθήτριες μένουν στον ίδιο χώρο πάνω και κάτω. Χρησιμοποιούν την ίδια σκάλα, και πιστέψτε με πως όταν πάνε για ύπνο, αυτό είναι κάτι που μου δύο χρόνια τώρα μου προκαλεί ανησυχία και είμαι στα κάρβουνα¨ ένα νέο σκάνδαλο εμφανίστηκε στην Αττάλεια.

¨ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ¨

Απαγορεύτηκε στις μαθήτριες του λυκείου Gazi Anadolu στην Αττάλεια να φοράνε φούστα. Ο διευθυντής του σχολείου ο Χαϊρί Μπαχσί, ανέφερε πως σύμφωνα με τον νέο κανονισμό για τα ρούχα, ο σύλλογος κηδεμόνων αποφάσισε φέτος να φοράνε οι μαθητές –τριες γκρι παντελόνι και λευκό μπλουζάκι ως σχολική στολή.

………………

Εφ. Ραντικάλ 18/9/2013

Previous Article

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΙΣΟΥ ΔΙΣ $ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ

Next Article

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *