Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΖΗΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ…¨

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 11-4-2011

Σκότωσε με 51 μαχαιριές την 4 μηνών σύζυγο του

Στην Μπάφρα της Σαμψούντας ο 65χρονος συνταξιούχος εργάτης Ιμπραήμ Κουλ σκότωσε με 51 μαχαιριές την 38χρονη Φικριέ Κουλ, που είχε παντρευτεί πριν από 4 μήνες.

Μετά το περιστατικό πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία όπου είπε πως «Ζήλευα την γυναίκα μου. Δεν ήθελα να βγαίνει έξω. Για αυτό μαλώσαμε και την σκότωσα» . Το περιστατικό συνέβη χτες στις 23.30 στην συνοικία Γκαζί Πασά της Μπάφρας. Ο συνταξιούχος εργάτης Ιμπραήμ Κουλ του οποίου η γυναίκα είχε πεθάνει πριν από κάποιο διάστημα, μετά από συμβουλή των συγγενών του, παντρεύτηκε δεύτερη φορά με την πρόσφυγα από τη Βουλγαρία Φικριέ Κουλ. Χτες ο Ιμπραήμ Κουλ που λέγεται πως ακολουθούσε ψυχολογική θεραπεία, άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγο του επειδή γύρισε αργά στο σπίτι. Καθώς η λογομαχία συνεχίστηκε, ο Ιμπραήμ Κουλ πήρε μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να βαρά την σύζυγο του. Από τις κραυγές της γυναίκας, οι γείτονες συγκεντρώθηκαν μπροστά στο σπίτι.

ΖΗΛΕΥΑ ΠΟΛΥ

Η Φικριέ Κουλ με 51 μαχαιριές στο σώμα της πέθανε επιτόπου, ενώ ο Ιμπραήμ Κουλ πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία και μιλώντας με δυσκολία είπε πως «Την ζήλευα πολύ. Δεν ήθελα να βγαίνει έξω. Όμως δεν με άκουγε, και έβγαινε έξω. Για αυτό μαλώσαμε και την σκότωσα» .

………….

Previous Article

¨ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ¨

Next Article

ΝΕΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *