Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΞΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ…

No Comments Share:

Επίθεση με κεζάπ σε Τουρκάλα στην Γερμανία !

Τουρκάλα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας υπέστη επίθεση με κεζάπ (οξύ) μπροστά στην πόρτα της. Αποκαλύφθηκε πως ηθικός αυτουργός του επιτεθέντος ήταν ο Τούρκος πρώην αγαπημένος της.

Η Ρεϊχάν Α. δέχτηκε επίθεση με οξύ μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας όπου ζει. Ανακοινώθηκε πως η 20 ετών Ρεϊχάν τραυματίστηκε σοβαρά όταν ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της, ένας 18χρονος που μόλις είχε χτυπήσει την πόρτα της, της πέταξε οξύ στο πρόσωπο.

Έγινε γνωστό πως το άτομο αυτό που είχε προμηθευτεί το οξύ από φαρμακείο, χωρίς να της πει τίποτε, το έριξε στο πρόσωπο του νέου κοριτσιού. Η γιαγιά του άτυχου κοριτσιού που επιχείρησε να επέμβει, τραυματίστηκε και αυτή στα χέρια. Βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο η Ρεϊχάν Α. μεταφέρθηκε για θεραπεία στο νοσοκομείο ατυχημάτων του Ντούιζμπουργκ. Έγινε γνωστό πως ο δράστης εξωθήθηκε στην πράξη του από τον πρώην αγαπημένο της Ρεϊχάν Α. , Σερχάτ. Κ. Μετά το περιστατικό που συνέβη Παρασκευή, συνελήφθη ο πρώην αγαπημένος της που ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο 18χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία την επόμενη μέρα.

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ

Και ενώ η αστυνομία την Κυριακή αναζητούσε νέους μάρτυρες, αποκαλύφθηκε ότι η Ρεϊχάν Α. είχε απειληθεί και παλιότερα από τον Σερχάτ Κ. και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η νέα κοπέλα έγινε γνωστό πως είχε υποβάλει τρεις καταγγελίες καθώς τον Νοέμβριο του 2011 και τον Δεκέμβριο του 2012 την είχε απειλήσει και την είχε χτυπήσει. Μετά από την καταγγελία της Ρεϊχάν Α. είχε επιβληθεί στον Ρεϊχάν Α. απαγόρευση προσέγγισης στην κοπέλα.

Εφ. Ραντικάλ  1/1/2013

Previous Article

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ !

Next Article

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *