Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΔΟΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΑΤΙ-ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Περίεργη υπεράσπιση από τον φοιτητή

 Συνεχίστηκε η δίκη του πρωτοετή φοιτητή Γ.Γ. ο οποίος κατηγορείται πως τον Οκτώβριο του 2010 στην περιοχή Μπορνόβα της Σμύρνης, σκότωσε με κλωτσιές έναν άρρωστο γάτο που κοιμόταν μέσα σε ένα κουτί μπροστά σε ένα περίπτερο

 ΣΜΥΡΝΗ – Ο κατηγορούμενος στην κατάθεση που έδωσε στην Άγκυρα είπε πως ¨Το γατί δύο μέρες πριν είχε επιτεθεί και τραυμάτισε το σκυλί μου. Τη μέρα του περιστατικού ήμουν πολύ μεθυσμένος και κλώτσησα το κουτί. Το πρωί ο φίλος μου μου είπε πως το γατί πέθανε¨. Η απόφαση για το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Μάρτιο, ενώ φιλόζωοι που είχαν μαζευτεί μπροστά στο δικαστήριο ζητούσαν την τιμωρία του.

Στην δίκη που έγινε σήμερα στο 9ο Πρωτοδικείο Σμύρνης μετείχαν ο Αχμέτ Μπαράν -ιδιοκτήτης του γάτου, η δικηγόρος Γκιζέμ Γκιουνέλ, ο δικηγόρος και μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σμύρνης Χαλίλ Ντονμέζ, ο Μουράτ Γιλμάζ-δικηγόρος του 22 ετών κατηγορουμένου και φίλοι των ζώων. Στην κατάθεση που έδωσε στην Άγκυρα και η οποία δεν έχει προστεθεί ακόμη στον φάκελο, ο Γ.Γ. αναφέρει τα εξής : ¨Στην πραγματικότητα πρόκειται για αδέσποτο γατί. Δύο μέρες πριν επιτέθηκε και τραυμάτισε το σκυλί μου. Τη μέρα του περιστατικού ήμουν πολύ μεθυσμένος. Υπό την επίδραση του ποτού κλώτσησα το κουτί. Την άλλη μέρα έμαθα από τον φίλο μου πως πέθανε. Πήγα στην αστυνομία και περιέγραψα το περιστατικό. Μου έκοψαν πρόστιμο. Μετάνιωσα¨.

………………….

Εφ. Ραντικάλ 31-1-2012

Σχόλιο : Το βίντεο του περιστατικού είναι λίγο σκληρό. Αν αντέχετε….


Previous Article

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Next Article

ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *