Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΓΑΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ !

No Comments Share:

Το γατί του σπιτιού εμπόδισε τον βιασμό

5641b45d0f25447b3c587398

Σε 7,5 έτη φυλάκισης καταδικάστηκε ο 20 ετών Σ.Μ. , καθώς προσπάθησε να βιάσει την 18 ετών θεία του Χ.Τ., αλλά κατά την απόπειρα του, του  όρμηξε το γατί του σπιτιού, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί, η νέα γυναίκα να κραυγάσει και τότε τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης που δικάστηκε στο 4ο Κακουργιοδικείου του Ντιγιαρτμπακίρ Σ.Μ. τον Απρίλιο του 2014 επισκέφτηκε την θεία του την Χ.Τ. που είχε παντρευτεί πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο παίρνοντας πρωινό μαζί της της είπε ¨Έλα κάτσε δίπλα μου. Θέλω να σε αγκαλιάσω και να σου πω κάτι¨. Όταν η Χ.Τ. τον απέρριψε κι έκατσε αλλού αυτός επέμεινε λέγοντας πως Δεν είσαι κανονική μου θεία. Μπορούμε μια φορά να συνευρεθούμε¨.

56433179f462a0437ba28d61

Ο Σ. Β. στην κοπέλα που τον απέφευγε της είπε ¨Θέλω να το κάνουμε. Ο άντρας σου δεν είναι όμορφος, δεν του αξίζεις¨ και άρχισε να της επιτίθεται. Όταν αυτός προσπάθησε δια της βίας να της βγάλει τα ρούχα αυτή αντιστάθηκε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατά την διάρκεια της πάλης φοβισμένο το γατί πήδηξε πάνω του και τότε η κοπέλα επωφελήθηκε, πέταξε πράματα του σπιτιού πάνω στον Σ.Β. και μετά άνοιξε την πόρτα και κάλεσε σε βοήθεια.

…………………….

Εφ. Τζουμχουριέτ  10/11/2015

Previous Article

VIVA !

Next Article

ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *