Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΝΙΜΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Μινιμπάς χωρίς φρένα σκόρπισε την φρίκη!… Οι στιγμές εκείνες σε κάμερα!

Στο Έρεγλισι του νομού Τεκίρνταγ, μινιμπάς χωρίς φρένα χτύπησε αρχικά το προπορευόμενο όχημα και μετά παρέσυρε το ζευγάρι Αλτουνάι που την ώρα εκείνη άνοιγαν το μαγαζί τους.
Στο ατύχημα ο μεν Ιλιάς Αλτουνάι που παρασύρθηκε για πολλά μέτρα σκοτώθηκε, ενώ η σύζυγος του η Οζγκιουνάι Αλτουνάι τραυματίσθηκε βαριά. Το ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το υπ.αρ. 34 DB 4370 που οδηγούσε ο Ταχίρ Αϊντίν και πήγαινε σε παζάρι που θα γίνεται στην περιοχή Γενιτσιφτλίκ του Ερεγλισι, έχασε την ικανότητα πέδησης. Το όχημα αρχικά χτύπησε το προπορευόμενο όχημα με αρ. 59 VB 814 που οδηγούσε ο Ουγούρ Παμούκ. Ακολούθως το μινιμπάς που εξετράπη από την πορεία του, παρέσυρε το ζευγάρι των Ιλιάς και Οζγκουνάι Αλτουνάι που εκείνη την ώρα άνοιγαν το κατάστημα πουλερικών που διατηρούν. Ο μεν Ιλιάς Αλτουνάι που παρασύρθηκε για πολλά μέτρα σκοτώθηκε, ενώ η σύζυγος του η Οζγκιουνάι Αλτουνάι τραυματίσθηκε βαριά. Περίοικοι κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε την βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Ναμίκ Κεμάλ. Οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα γλύτωσαν με αμυχές από το ατύχημα.

…………………..

https://www.youtube.com/watch?v=-HapVQnR8zs

http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=1493869
15/4/2017

Previous Article

NEKΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

¨ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΩΝ¨-ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *