Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΠΕΣ ;

No Comments Share:

 Σκότωσαν την 21χρονη Χατζέρ γιατί είχε φύγει από το σπίτι της

ΑΝΤΙΓΙΑΜΑΝ- Η νέα κοπέλα η οποία είχε φύγει από το σπίτι της στην πόλη Καχτά του Αντιγιαμάν, είχε βρεθεί από την αστυνομία και είχε παραδοθεί στην οικογένεια της, κατέφυγε στην αστυνομία λέγοντας πως δέχεται απειλές και ξυλοδαρμούς. Με βάση τις πληροφορίες η Χατζέρ Α. μαχαιρώθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μουσταφά Κεμάλ από τα αδέρφια της Α.Κ(24) και Μ.Κ.(17).

Η Χατζέρ Α. τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από ομάδες πρώτων βοηθειών, όπου όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν σώθηκε.

Αστυνομικοί συνέλαβαν σχετικά τα αδέρφια της Α.Κ(24) και Μ.Κ.(17), καθώς και την μητέρα της Μ.Κ. και τον πατέρα της Ο.Α.

Φαίνεται ότι η οικογένεια πριν από λίγο καιρό είχε προσφύγει στην αστυνομία ζητώντας να βρεθεί η κόρη τους που είχε φύγει από το σπίτι. Η αστυνομία μετά την καταγγελία αυτή κινητοποιήθηκε, βρήκε την Χατζέρ Α. στην Σανλιούρφα και την παρέδωσε στην οικογένεια της. Αργότερα η Χατζέρ Α. πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση ισχυριζόμενη πως η οικογένεια της την απειλεί και την δέρνει.

Η Χατζέρ Α. πήγε συνοδεία αστυνομικών στο σπίτι της για να πάρει τα πράματα της, όπου και καβγάδισε με τον πατέρα και τα αδέρφια της. Μετά τον καβγά η Χατζέρ έφυγε προς την επιχείρηση που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από το σπίτι, όπου και την μαχαίρωσαν τα αδέρφια της. Μετά από αυτό ο ευρισκόμενοι εκεί αστυνομικοί τους εξουδετέρωσαν και τους συνέλαβαν μαζί με τα δύο μαχαίρια που χρησιμοποίησαν.

Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν πως έχουν γίνει 4 συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση και ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Εφ. Νέτγκαζέτε 29-12-2011

Σχόλιο : 3 αστυνομικοί την προστάτευαν και πάλι δεν μπόρεσαν να την προφυλλάξουν. Λύσσα εκ μέρους των συγγενών ; Αχρηστίλα αστυνομικών ; Διαλέξτε. 

 

 

 

Previous Article

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ (;) ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ! -ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

¨Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ¨……

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *