Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μαχαιριές στην 16χρονη έγκυο από τον σύζυγο της…

No Comments Share:

Στο Αδραμύττιο του νομού Μπαλικεσίρ, η δύο μηνών έγκυος Μεριβάν Αβτζί (16) δολοφονήθηκε με μαχαιριές από τον σύζυγό της. Ο σύζυγος-τέρας που σκότωσε την έγκυο γυναίκα του επειδή είχε δώσει κατσαρόλα σε γειτόνισσα της, συνελήφθη.
…..
Στο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ, ο Σ.Γ. όταν έφθασε στο σπίτι, άρχισε να μαλώνει με την σύζυγό του επειδή είχε δώσει κατσαρόλα σε γειτόνισσα της.

Νευριασμένος ο Σ.Γ. άρχισε να κυνηγά την γυναίκα του με μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα. Η Μεριβάν Αβτζί κατέρρευσε αιμόφυρτη από τις μαχαιριές που δέχθηκε στην πλάτη, ενώ ο Σ.Γ. μετά έφυγε.

Γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο και τις κραυγές της άτυχης κοπέλας, την βρήκαν κάτω αιμόφυρτη. Κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία. Μετά από τις πρώτες βοήθειες, η Αβτζί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αδραμύττιου. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Μπαλικεσίρ όπου εγχειριστηκε, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Η αστυνομία με έρευνα στην γύρω περιοχή συνέλαβε τον Σ.Γ. Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην αστυνομία, ο δράστης μεταφέρθηκε στο πρωτοδικείο, με απόφαση του οποίου προφυλακίστηκε.

Haberler.com   17/7/2021

 

Previous Article

Καψόνι του Σαουδάραβα ΥΠΕΞ στον Τσαβούσογλου !

Next Article

¨Θα την βουλιάξετε την πατρίδα με τις σπατάλες σας¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *