Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ME 4 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 31-8-2011

Aνατριχιαστική φράση

 Ο φονιάς σύζυγος που σκότωσε την γυναίκα του καθώς την ζήλευε πολύ ανακοίνωσε το σχέδιο που είχα : Για να μην την επισκέπτεται κανείς θα άνοιγα τον τάφο και θα έπαιρνα το πτώμα.

Ο 30χρονος Μεχμέτ Κιοσέογλου που σκότωσε την γυναίκα του την 23χρονη Εζγκί Κιοσέογλου – που είχε υποβάλει αίτημα διαζυγίου- πυροβολώντας την στο κεφάλι, συνελήφθη μια εβδομάδα αργότερα από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και δήλωσε : ¨ Αν δεν με είχαν συλλάβει θα άνοιγα τον τάφο της γυναίκας μου και θα την έθαβα αλλού που δεν θα ήξερε κανείς¨.

Ο άνεργος και σχιζοφρενής Μεχμέτ Κιοσέογλου κάτοικος της συνοικίας Ντουμλούπινάρ στις 22 Αυγούστου κάλεσε σε ένα σπίτι την γυναίκα του από την οποία χώρισε πριν από ένα χρόνο –αυτή υπέβαλε αίτημα διαζυγίου 6 μήνες πριν- και λέγοντας της πως ¨θα σου δείξω τα παιδιά μας¨ την κάλεσε στο σπίτι συγγενούς. Κατά τον καβγά που ακολούθησε την πυροβόλησε 4 φορές στο κεφάλι και έφυγε, για να συλληφθεί αργότερα από την αστυνομία.

………………

Ο Μεχμέτ Κιοσέογλου που σκότωσε την σύζυγο του μπροστά στα μάτια της πεντάχρονης κόρης του, είπε πως παρακολούθησε από μακριά την κηδεία της και συνέχισε λέγοντας : ¨Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου, την ζήλευα. Δεν ήθελα καν να την βλέπει άλλος εκτός από εμένα. Για ότι έγινε φταίει η οικογένεια της. Ήθελαν να μας χωρίσουν. Εγώ όμως δεν άντεχα να μην τη βλέπω. Αν δεν είχα συλληφθεί θα άνοιγα τον τάφο και θα έπαιρνα το πτώμα. Θα το έθαβα σε μέρος που δεν θα ήξερε κανείς. Και μετά θα την επισκεπτόμουν εκεί που δεν θα ήξερε κανείς¨.

 

Previous Article

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Next Article

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΤΑΜΗΝΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *