Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ !

0 σχόλια Share:

Σφαγή οικογένειας στο Κοτζάελι

Ο 7χρονος Γκιοκντενίζ Γκενίς 6 μέρες δεν πήγε στο δημοτικό σχολείο στο Ίζμιτ του Κοτζάελι. Όταν οι φίλοι του είπαν πως δεν τον είδαν καθόλου, ο δάσκαλος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία.

Η αστυνομία πήγε στην είσοδο του σπιτιού όπου μένει ο Γκιοκντενίζ και η οικογένεια του, στη συνοικία Κοτζάτεπε. Όταν παρά το ότι χτύπησαν πολλές φορές το κουδούνι, η πόρτα δεν άνοιξε , κάλεσαν κλειδαρά και όταν με την βοήθεια του μπήκαν μέσα, βρήκαν τα πτώματα της Αϊσέλ Γκενίς (36), του Γκιοκντενίζ (6), του Γκιορκέμ (5) και της 2 μηνών Αϊσιμέ Γκενίς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αϊσέ Γκενίς σκοτώθηκε με πνιγμό, τα παιδιά Γκιοκντενίζ και Γκιορκέμ με χτυπήματα από μαχαίρι και μπουκάλι. Η δε 2 μηνών Αϊσιμέ πέθανε από την πείνα και την δίψα. Έγινε αντιληπτό πως ο πατέρας της οικογένειας ο Ραμαζάν Γκενίς που δουλεύει σε μια εταιρία που βάζει πλαστικά στόρια, αγνοείται από τις 9 Ιανουαρίου. Τις δολοφονίες φέρεται να τις διέπραξε ο ίδιος ο πατέρας, αν και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΑΝΤΟΥ ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δεν κάλεσε την προστασία και δολοφονήθηκε

Η Γκιονούλ Τζιχανγκίρ η οποία χώρισε από τον πρώτο άντρα της επειδή την έδερνε, όταν αντιμετώπισε βία και στον δεύτερο γάμο, κατέφυγε στο σπίτι του πατέρα της , όπου όμως δολοφονήθηκε από τον δεύτερο άντρα της με 4 μαχαιριές. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε την ευκαιρία καν να καλέσει την ¨προστασία με κλήση¨ που της είχε αποδώσει η εισαγγελία…

Η μητέρα ενός κοριτσιού Γκιονούλ Τζιχανγκίρ (35) χώρισε λόγω βίας από τον πρώτο της γάμο, και 1 χρόνο πριν παντρεύτηκε τον Μετίν Τζιχανγκίρ (39). Όταν άρχισε να την δέρνει κι αυτός, βρήκε λύση πηγαίνοντας στο πατρικό της σπίτι μαζί με το παιδί της.

Η Τζιχανγκίρ λόγω της βίας είχε καταφύγει μερικές φορές στην αστυνομία και είχε πάρει τις σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις. Καθώς όμως οι απειλές συνεχίστηκαν, προσέφυγε στην εισαγγελία. Η εισαγγελία της όρισε ¨προστασία με κλήση¨. Προχτές μετά από επίμονο αίτημα του Μετίν Τζιχανγκίρ, η οικογένεια της του επέτρεψε να μπει. Βρέθηκαν οι δυό τους σε ένα δωμάτιο, και όταν αυτή δεν δέχτηκε να τα ξαναβρούνε, αυτός προσέφυγε πάλι στην βία. Ο Μετίν Τζιχανγκίρ μαχαίρωσε την γυναίκα του δύο φορές στην πλάτη και δύο φορές στο στήθος. Ακολούθως έφυγε και εξαφανίστηκε, την ώρα που η άτυχη γυναίκα ξεψυχούσε.

………………

 Εφ. Χουριέτ 15/1/2013

Previous Article

ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ… ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Next Article

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *