Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ¨

No Comments Share:

Όταν δεν μπόρεσε να την σκοτώσει, ο πατέρας του θύμωσε

Φρίκη προκάλεσε σε όλους το σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Καντίρ Α. που μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του η οποία δεν θέλησε να τα ξαναβρούν.

Ο 21 ετών νέος πρώτα χτύπησε και έπειτα μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του την οποία δεν μπόρεσε να πείσει να τα ξαναβρούνε. Ο 21 ετών Καντίρ Α. είδε την πρώην σύζυγο του Αϊνούρ Α. (18) να γυρνάει μαζί με φίλες της πίσω από το Πολιτιστικό κέντρο στην συνοικία Καρακετσιλί.

Ο Καντίρ Α. άρχισε να λογομαχεί με την νέα κοπέλα και μετά την μαχαίρωσε σε διάφορα μέρη. Η νέα κοπέλα μεταφέρθηκε στο Ερευνητικό-Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο Χιτίτ του Τσόρουμ. Έγινε γνωστό πως η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη. Σύντομα μετά το περιστατικό συνελήφθη και παραδόθηκε στην στρατονομία. Αργότερα μεταφέρθηκε στα δικαστήρια. Στην κατάθεση του ο κατηγορούμενος είπε πως ¨Πρόθεση μου ήταν να τα ξαναβρούμε, αλλά εκείνη δεν με ήθελε. Ξαφνικά οργίστηκα. ¨

Φοβερά λόγια από τον πατέρα

Την ώρα που μεταφερόταν στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ο πατέρας του ο Ζαφέρ Αϊντεμίρ που βρισκόταν δίπλα είπε πως ο γιός του το έκανε λόγω έρωτα. Αργότερα κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους μπροστά στα δικαστήρια είπε τα εξής : 15 μέρες πάνε από τότε που χώρισε ο γιός μου από αυτό το κορίτσι. Ο γιός μου είχε ακούσει πως γυρνά δεξιά και αριστερά και την είχε προειδοποιήσει πως ¨υπάρχουν κάποια πράματα που με ενοχλούν¨. Ότι έκανε το έκανε για την τιμή και την περηφάνια, δεν μπόρεσε να την καθαρίσει αλλά ας είναι καλά. Να τους γίνει μάθημα¨.

Εφ. Ραντικάλ 26/9/2012

Previous Article

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ….

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *