Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

0 σχόλια Share:

Φρίκη από τον πρώην αγαπημένο : Την πυροβόλησε μπροστά στο δικαστήριο

Η 24χρονη Σιμπέλ Γιλμάζ δολοφονήθηκε μπροστά στα δικαστήρια της πόλης Αλαπλί του Ζόγκουλντακ, από τον πρώην αγαπημένο της, στον οποίο είχε υποβάλλει μήνυση για ένοπλη απειλή.

Με βάση τις φήμες η Σιμπέλ Γιλμάζ περίπου έξι μήνες πριν χώρισε από τον οδηγό Ανίλ Τεζτζάν. Η Σιμπέλ Γιλμάζ είχε υποβάλλει μήνυση ενάντια στον Ανίλ Τεζτζάν καθώς εκείνος δεν μπορούσε να υπομείνει τον χωρισμό και την ενοχλούσε συνέχεια. Είχε υποβάλλει μήνυση στο Πρωτοδικείο για απειλή. Η Σιμπέλ Γιλμάζ πήγε χτες στο δικαστήριο για την πρώτη εκδίκαση, μαζί με τον συγγενή της τον Οζκάν Οζτούρκ.

Ο Ανίλ Τεζτζάν έβγαλε μπροστά στο δικαστήριο το όπλο που είχε δίχως άδεια και πυροβόλησε τρεις φορές. Η Σιμπέλ Γιλμάζ χτυπήθηκε στο στήθος, ενώ τραυματίστηκε και ο Οζκάν Οζτούρκ. Η Σιμπέλ Γιλμάζ μεταφέρθηκε από τους περίοικους στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν σώθηκε. Ο Οζκάν Οζτούρκ μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Έρεγλι. Η αστυνομία σε σύντομο διάστημα συνέλαβε στο κέντρο της πόλης τον Ανίλ Τεζτζάν.

Εφ. Ταράφ 15-12-2011


Previous Article

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Next Article

ΤΑ ΣΙΚΟΡΣΚΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *