Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΤΙ ¨ΕΒΑΛΑ ΜΑΝΤΙΛΑ¨ !

No Comments Share:

 

Πάρτι ¨βάλσιμο μαντίλας¨  για μαθητές !

¨Πάρτι-βάλσιμο μαντίλας¨οργανώθηκε για μαθήτριες μικρής ηλικίας που φορούσαν την μαντίλα στο κεφάλι

Σε ιστοσελίδα δασκάλων στο Facebook, κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες από ¨εροτασμό¨ που πργανώθηκε από δασκάλους όταν οι μαθήτριες ¨άρχισαν να φοράνε μαντίλα στο κεφάλι¨.

Από τις φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για μαθητές γυμνασίου. Καθώς μάλιστα οι μαθητές διακρίνεται πως φοράνε έναν τύπο ρούχων, πιθανότατα θα πρόκειται για ¨εορτασμό¨ που έγινε μέσα σε δημόσιο σχολείο.

Δεν είναι γνωστό σε ποια πόλη και πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Στην φωτογραφία όλες οι μαθήτριες εκτός από 1-2 είναι ¨σκεπασμένες¨ ενώ διακρίνονται χαρτόνια στα οποία αναγράφονται οι φράσεις ¨Σκεπάστηκα-είμαι χαρούμενη¨, ¨Πλέον και εγώ σκεπάστηκα¨, ¨Άντε σκεπάσου και εσύ¨ και ¨Δόξα τω Θεώ σκεπάστηκα¨

Ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του CHHP Μπαρίς Γαρκαντάς, μετέφερε το θέμα στην βουλή και ρώτησε σχετικά με τις φωτογραφίες τον υπουργό Εθνικής Παιδείας Ισμέτ Γιλμάζ.

Ο Γαρκαντάς μιλώντας στην εφημερίδα Σοζτζού ανέφερε τα εξής: ¨Επιβάλλεται το τουρμπάνι σε παιδιά που δεν έχουν ακόμη την ικανότητα να αποφασίζουν από μόνα τους. Και μετά αυτά τα παιδιά μετέχουν σε εκδήλωση με την επωνυμία ¨βάλσιμο μαντίλας¨ . Τα παιδιά αυτά τα βάζουν να κρατήσουν και πανό που γράφουν (απευθυνόμενα σε συνομηλίκους τους)  ¨Σκεπάσου και εσύ¨.Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα εκμετάλλευσης, εκμετάλλευσης της πίστης , επιβολής τρόπου ζωής και τυραννίας¨.

http://www.diken.com.tr/ogrencilere-kapanma-partisi/
29/12/2017

Previous Article

ΣΩΠΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ…

Next Article

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *