Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ Η ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ;

No Comments Share:

Να γελάσεις ή να κλάψεις ;

040320141329135730152_2 Ο 47 ετών κάτοικος Προύσας Χασάν Κοζ που επηρεασμένος από την σκηνή δολοφονίας του πρίγκηπα Μουσταφά στο σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨, είχε υποβάλει μήνυση κατά του σουλτάνου Σουλεϊμάν, της σουλτάνας Χιουρέμ και του Ρουστέμ Πασά, ‘όταν ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν ασκείται δίωξη, αυτός αποφάσισε να εφεσιβάλει την απόφαση.

Ο εισαγγελέας Αμπντουλχαμίτ Ερντέμ έκρινε έτσι αναφέροντας πως καθώς το περιστατικό συνέβη 460 χρόνια πριν, οι ύποπτοι δεν είναι εν ζωή ενώ το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Ο Χασάν Κοζ επηρεασμένος από την σκηνή του σίριαλ στην οποία ο σουλτάνος Σουλεϊμάν βάζει να πνίξουν το πρίγκιπα και γιό του τον Μουσταφά, πήγε στις 14 Φεβρουαρίου στην εισαγγελία Προύσας και υπέβαλλε μήνυση κατά του σουλτάνου Σουλεϊμάν, της σουλτάνας Χιουρέμ, του Ρουστέμ Πασά, όπως και τον εντοπισμό άλλων υπόπτων. Ο Κοζ με την καταγγελία του ζητούσε την εκδίκαση των υπόπτων αυτών με την κατηγορία της ¨διασποράς μίσους και οργής στον κόσμο¨ και της ¨ηθικής αυτουργίας σε δολοφονία¨, ενώ ως κατοικία των υπόπτων ανέφερε την φράση ¨Παλάτι Τοπκαπί-Κωνσταντινούπολη¨.

…………….

Ο Κοζ αργότερα πήγε στον τάφο του πρίγκιπα Μουσταφά όπου άφησε τριαντάφυλλο.

Αξιολογώντας την μήνυση του Κοζ ο εισαγγελέας Ερντέμ, έκρινε πως δεν υπάρχει πεδίο για άσκηση ποινικής δίωξης

…………….

Μετά από αυτή την απόφαση του εισαγγελέα, ο Κοζ ανακοίνωσε πως θα προσφύγει σχετικά στο εφετείο.

DHA 4/3/2014

Previous Article

ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Next Article

OI ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *