Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΝΙΓΜΕΝΗ, ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ…

No Comments Share:

Άσχημη είδηση σχετικά με την αγνοούμενη Γερμανίδα

130420161930175328369_2

Σε εκσκαφή που έγινε σε υπόγειο σπιτιού στην πόλη Γκιόλτζουκ του Κοτζάελι, βρέθηκε το πτώμα της 39 ετών Γερμανίδας Ρίτα Ντάρι Βίνκλερ.

ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η κομμώτρια και μητέρα 2 παιδιών Ρίτα Ντάρι Βίνκλερ εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη. Καθώς μετά από την έξοδο της από το ξενοδοχείο στις 10/3  αγνοούνταν, η αστυνομία άρχισε έρευνα.

Αρχικά πήραν κατάθεση από τον φίλο της τον Αλή Κεμάλ Σεϊχάν. Αυτός είπε ότι καθώς θέλαν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι στην περιοχή Τσίναρτζικ, πήγαν εκεί και μαζί γύρισαν. Μετά από την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος. Έπειτα ο Αλή Κεμάλ Σεϊχάν πήγε στην Γερμανία στο σπίτι της συζύγου του με την οποία ζούσαν χώρια.

……………..

Μετά εκσκαφή έγινε στο υπόγειο του σπιτιού του Φεβζί Α.-πεθερού του Αλή Κεμάλ Σεϊχάν. Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως κατά την διάρκεια επισκευών που είχαν γίνει πρόσφατα στο υπόγειο, ο Αλή Κεμάλ Σεϊχάν προσπάθησε να εξαφανίσει την άσχημη μυρωδιά που ερχόταν από το υπόγειο, άναψε φωτιά, ενώ μετά έριξε και τσιμέντο. Οι ομάδες ερευνώντας εκεί βρήκαν πτώμα γυναίκας τσιμεντωμένο μέσα σε ένα βαρέλι. Όταν ανοίχτηκε το βαρέλι φάνηκε ότι το πτώμα ανήκε στην Ρίτα Ντάρι Βίνκλερ.

Καθώς το πτώμα της γυναίκας δεν μπορούσε να βγει από το μπετόν, με βοήθεια φορτωτή, φορτώθηκε σε φορτηγό. Έτσι μαζί με το βαρέλι μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική.

130420162338055919535

…………..

Τα χέρια της γυναίκας ήταν δεμένα από μπροστά , ενώ στον λαιμό της υπήρχαν ίχνη πνιγμού.

http://www.dha.com.tr/kaybolan-alman-kadinin-varilin-icerisinde-cesedi-bulundu_1195988.html

13/4/2016

Σχ : Σε επόμενο δημοσίευμα αναγράφεται πως για να χωρέσει στο βαρέλι το πτώμα, έκοψε με ηλεκτρικό πριόνι το σώμα της γυνάικας στο ύψος των γονάτων…

Previous Article

ΜΙΤ ,ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΗΘΙΚΟ …ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *