Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΑΠ …

No Comments Share:

Πέθανε και η γυναίκα που είχε πυροβολήσει αυτός που μετά αυτοκτόνησε

Η 33 ετών Σεράπ Ντεμίρ πέθανε χτες στο νοσοκομείο της πόλης Ταρσούς του νομού Μερσίνας, όπου νοσηλευόταν μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον 48 ετών Σαχίν Ντεμίρ. Ο μηχανικός Σαχίν Ντεμίρ που τυχαία είχε και το ίδιο επώνυμο με την αγαπημένη του, μετά από το περιστατικό αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό 1307 της συνοικίας Παλιού Ομερλί. Αναφέρεται πως η εργαζόμενη σε φαρμακείο και μητέρα ενός παιδιού Σεράπ Ντεμίρ, είχε σχέση με τον μηχανικό Σαχίν Ντεμίρ. Η Σεράπ Ντεμίρ που είχε χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, μετά από κάποιο διάστημα που είχε σχέση με τον Σαχίν Ντεμίρ, πήγε στην εισαγγελία και ζήτησε να της παρασχεθεί προστασία. Tότε αυτός της ζήτησε πίσω κάποια χρυσά τα οποία όπως είπε του ανήκαν.Τότε η Σεράπ Ντεμίρ του είπε πως θα του τα επέστρεφε και τον κάλεσε να έρθει

Ο Σαχίν Ντεμίρ πήγε στο φαρμακείο στον Ταρσούς και αφού πήρε τα χρυσά πίσω , άρχισε να μαλώνει μαζί της. Τότε ο Σαχίν Ντεμίρ τράβηξε το όπλο που είχε φέρει μαζί του και πυροβόλησε την Σεράπ Ντεμίρ. Τραυματισμένη η γυναίκα βγήκε τρέχοντας από το φαρμακείο και πήγε σε ένα σπίτι . Αλλά ο Ντεμίρ την πρόλαβε και την έβγαλε έξω. Τότε όταν η Σεράπ Ντεμίρ κατέρρευσε, αυτός πίστεψε πως πέθανε και στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του αυτοκτόνησε.
……………..

http://www.dha.com.tr/intihar-eden-eski-sevgilisinin-vurdugu-kadin-da-oldu_1191583.html

9/4/2016

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΑΡΗ

Next Article

KANTΗΛΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΟΔΟΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *