Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

META AΠO 11 XΡΟΝΙΑ !

No Comments Share:

Σκότωσε την πρώην γυναίκα του μπροστά στα μάτια της κόρης τους

261020152006443664446_2

Ο 53 ετών Αλή Καπού σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης τους την μητέρα 4 παιδιών και πρώην γυναίκα του Σενάι Οζ (57) , από την οποία είχε χωρίσει πριν από 11 χρόνια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:00 στην συνοικία Τοζκοπαράν της πόλης Τοροσλάρ. Η Σενάι Οζ περπατώντας στον δρόμο μαζί με την κόρη της την Οζλέμ Καπού, συνάντησε τον πρώην σύζυγο της  Αλή Καπού. Μετά από σύντομη λογομαχία, ο Καπού έβγαλε από την μέση του όπλο που είχε και παρά τα παρακάλια της κόρης του άρχισε να πυροβολεί.  Η Σενάι Οζ κατέρρευσε βαριά τραυματισμένη μέσα στα αίματα και τότε την ώρα που τον έβλεπαν με φρίκη οι περίοικοι, αυτός χτύπησε και με τον υποκόπανο του όπλου την λιπόθυμη πρώην σύζυγο του.    

Μετά από ενημέρωση από περιοίκους έφτασε μονάδα υγείας και αστυνομία που συνέλαβε επιτόπου τον Καπού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο κρατικό νοσοκομείο Μερσίνας όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν τελικά κατέληξε. Ο Οζλέμ Καπού που ήταν μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της από τον πατέρα της, πνίγηκε στα δάκρυα στο νοσοκομείο. Την νέα κοπέλα προσπάθησαν να την ηρεμήσουν οι συγγενείς της.
Ο Αλή Καπού που χώρισε από την σύζυγο του το 2004 όταν ζούσαν στο Βέλγιο, στην κατάθεση του στην αστυνομία είπε πως σκότωσε την πρώην γυναίκα του επειδή έμαθε πως έκανε σχέση με άλλον. Η έρευνα συνεχίζεται.

DHA  27/10/2015

Previous Article

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ

Next Article

EIΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *