Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 20-6-2011

 

Συμβουλές από τους Λος Άτζελες Τάιμς για τις γυναίκες που σχεδιάζουν να πάνε στην Τουρκία

Οι Λος Άτζελες Τάιμς προειδοποιούνε τις γυναίκες που σχεδιάζουν να πάνε στην Τουρκία ¨στις μεγάλες πόλεις να ντύνεστε σεμνά, μην αντιδράτε στους άντρες που σας κοιτάνε με επιθυμία και σας ενοχλούνε, και αν είστε δύο μόνες γυναίκες στις δυτικές ακτές να είστε προσεκτικές¨.

ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ – Με τον ερχομό του καλοκαιριού άρχισαν και οι συμβουλές για τις διακοπές. Η εφημερίδα Λος Άτζελες Τάιμς προειδοποιεί τις γυναίκες που σχεδιάζουν να πάνε στην Τουρκία : ¨Στις μεγάλες πόλεις να ντύνεστε σεμνά, λιτά και όμορφα και μην αντιδράσετε στους άντρες που σας ενοχλούν και σας κοιτούν γεμάτοι επιθυμία. Το να κάνετε διακοπές στις δυτικές τουριστικές περιοχές δύο μόνες γυναίκες είναι επικίνδυνο¨.

……………….

ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ Η ΣΟΡΤΣ

Στο άρθρο μιλώντας η Κάρολ Ματσιόλα, μια παλιά δημοσιογράφος που έζησε στην Τουρκία αναφέρει : ¨Αν δεν επισκέπτεστε τζαμί σίγουρα δεν είστε υποχρεωμένες να βάλετε μαντίλα. Αν γυρνάτε με σέξι παντελόνια και βαθιά ντεκολτέ τα μάτια των ανθρώπων θα είναι πάνω σας. Εάν σκοπεύετε να πάτε σε μέρη όπου είναι πιο διαδεδομένη η μαντίλα, στα ανατολικά ή στα νότια, μην ντύνεστε πολύ ανοιχτά, και μην φοράτε σορτς ή ντεκολτέ¨.

………………..

 

Previous Article

ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ

Next Article

¨Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *