Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΙΝΤΕ ;

No Comments Share:

Φοιτήτρια απήχθη, η αστυνομία δεν άρχισε έρευνα !

feride

Αναφέρεται πως φοιτήτρια μέλος της Κολεκτίβας Γυναικών στο πανεπιστήμιο Μούγλων απήχθη από τον Αχμέτ Αϊντίν που καιρό τώρα την παρενοχλούσε και από άλλα δύο άτομα. Παρά το ότι οι φίλοι της κοπέλας που λέγεται Φεριντέ κατέφυγαν στην αστυνομία, αστυνομική έρευνα δεν άρχισε.
Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα sendika.org, οι φοιτητές πήγαν χτες και κατέθεσαν στην αστυνομία αλλά καθώς δεν ήταν συγγενείς πρώτου βαθμού, έρευνα δεν άρχισε. Επίσης ο δράστης έβαλε δια της βίας την κοπέλα να πάρει τηλέφωνο και να πει πως έφυγε με ίδια βούληση.

Όταν αυτά που ανέφεραν οι φίλοι της κοπέλας στην αστυνομία Μούγλων δεν λήφθησαν υπόψη, παρενέβησαν στο θέμα η βουλευτής Αγκύρας του CHP Αϊλίν Ναζλιγιακά και βουλευτές του νομού Μούγλων.

Παρά το ότι η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή και παρά το ότι οι φίλοι της κοπέλας κατέγραψαν την στιγμή της απαγωγής της, η αστυνομία δεν έχει παρέμβει ακόμη. Και καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποιο νέος από την Φεριντέ, οι φίλοι της άρχισαν καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία  FerideNerede (Που είναι η Φεριντέ ;).

Η Κολεκτίβα Γυναικών Πανεπιστημίου διαμαρτυρήθηκε για το ότι παρά το ότι είναι γνωστή η ταυτότητα των επιτιθέμενων και ότι πρόκειται για απαγωγή, ακόμη δεν έχει υπάρξει παρέμβαση.

Εφ. Ταράφ 19/6/2015

Previous Article

ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΑΡΑΝΣΟΥ-ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Next Article

ANOIΞΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *