Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

THN ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΣΤΑ 16…

No Comments Share:

Την πάντρεψαν στα 16 της, την έδερνε ο άντρας της και…

250320152028195914740

Στα 16 της την πάντρεψαν στην πόλη Βαν, αργότερα καθώς αντιμετώπιζε βία από την πλευρά του συζύγου της κατέφυγε σε σπίτι κακοποιημένων γυναικών, και μετά από 6 μήνες παραμονή εκεί,  η 18χρονη πια Ν.Σ. αυτοκτόνησε.


Η σορός της σήμερα παραλήφθηκε από την ιατροδικαστική του πανεπιστημίου Βαν και στάλθηκε στο Άγρι του Ντογουμπαγιαζίτ.
Η 16χρονη Ν.Σ. από το Τσαλντιράν του νομού Βαν που την είχαν παντρέψει, μετά από ένα χρόνο γάμου, έφυγε από το σπίτι της καθώς αντιμετώπιζε βία και πήγε σε σπίτι κακοποιημένων γυναικών. Πριν από λίγο καιρό είχε επιστρέψει στην οικογένεια της, αλλά χτες έβαλε όπλο στο κεφάλι της και αυτοκτόνησε.
…………….

Η αντιδήμαρχος της πόλης Βαν ανέφερε πως η αυτοκτονία της Ν.Σ. δεν είναι συνηθισμένη και ότι σε παρόμοια περιστατικά δεν είναι αυτοκτονίες αλλά εξώθηση σε αυτοκτονίες. Είπε : ¨Όλοι όσοι σιωπηλά προκαλούν θάνατο είναι ένοχοι. Ζητάμε όλοι αυτοί που προκαλούν θανάτους να τιμωρούνται. Αυτές οι οποίες υφίστανται ενδοοικογενειακή βία ή τις παντρεύουν μικρές να προσφεύγουν στο κόμμα μας. Η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Ζητήστε βοήθεια από εμάς¨.

DHA  25/3/2015

Σχ : Αυτό που λέει η αντιδήμαρχος είναι πως η νέα κοπέλα εξωθήθηκε από την οικογένεια της σε αυτοκτονία, καθώς θεωρήθηκε πως με το διαζύγιο σπίλωσε (!)  την τιμή της οικογένειας…

Previous Article

3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 10 ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ !

Next Article

ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *