Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…

No Comments Share:

Σκότωσε την σύζυγο του με καραμπίνα και το 7 μηνών κορίτσι του ποδοπατώντας το !

090320141946522262883_2

Ο 42 ετών Μπαϊράμ Εργκέν φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας στο Φέθιγιε του νομού Μούγλων, καθώς σκότωσε με καραμπίνα την 35 ετών σύζυγο του Μπιργκιούλ Εργκέν και μετά σκότωσε πατώντας με τα πόδια του την επτά μηνών κόρη του την Ελίφ Μπεϊζά.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα γύρω στις 13:30 στην οδό 1331 στην συνοικία Τσαταλαρίκ του Φέθιγιε. Για άγνωστο ακόμη λόγο ο εργαζόμενος εποχιακά σε τουριστικές εργασίες Μπαϊράμ Εργκέν που περούσε τον χειμώνα στο σπίτι του, δολοφόνησε. Ο Εργκέν με την καραμπίνα του πυροβόλησε μια φορά την γυναίκα του. Η γυναίκα προσπαθούσε να φύγει όταν την πέτυχε στο αριστερό μέρος του στήθους, και τότε κατέρρευσε και πέθανε στην είσοδο του σπιτιού.

Συνέτριψε το μωρό με τα πόδια

Μετά ο Μπαϊράμ Εργκέν θέλησε να σκοτώσει την μοναχοκόρη τους την 7 μηνών Ελίφ Μπεϊζά, Αφού ποδοπάτησε με τα πόδια το βρέφος, έφυγε από το σπίτι. Βαριά τραυματισμένη η Ελίφ Μπεϊζά μεταφέρθηκε από διασώστες στο κρατικό νοσοκομείο του Φέθιγιε. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν εκεί δεν έγινε δυνατόν να διασωθεί.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ο Μπαϊράμ Εργκέν παραδόθηκε σε αστυνομικούς ενώ οι σωροί μάνας και κόρης στάλθηκαν για νεκροψία στην ιατροδικαστική υπηρεσία Μούγλων.

Μιλώντας σχετικά με το περιστατικό ο Χασάν Κουσκονμάζ-σύμβουλος της συνοικίας Τσαταλαρίκ, είπε πως γνώριζε από παλιά τον Μπαϊράμ Εργκέν και ότι ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν καβγάδιζε με την γυναίκα του. Ανέφερε πως ¨ Στο σπίτι τους είχαν κατάκοιτο πατέρα. Μαζί με την σύζυγο του τον φρόντιζαν. Δεν ήταν καβγατζής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανε. Για να φέρουν αυτό το παιδί στον κόσμο, περίμεναν πολύ και προσπάθησαν. Για περίπου 10 χρόνια δεν είχαν παιδί. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Θα στείλουμε τον πατέρα του στην Μαρμαρίδα στον αδερφό του¨.

DHA 9/3/2014

Previous Article

ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΤΥΠΟ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΕΖΖΙΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ EΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *