Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BINTEO- ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ…

0 σχόλια Share:

 

Σε βίντεο η στιγμή της δολοφονίας της γυναίκας που είχε ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα-τέρας
 

Οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν σε κάμερα λεωφορείου. Στις εικόνες η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει ¨βοηθήστε με¨ και ¨βοήθεια¨.

Στο Τσανάκκαλε μια μέρα πριν από την εκδίκαση του διαζυγίου, άτομο που του είχε επιβληθεί η ποινή της απομάκρυνσης από το σπίτι, σκότωσε την γυναίκα του . Μετά ο σύζυγος πυροβόλησε και στο δικό του κεφάλι και πέθανε επί τόπου. Έγινε γνωστό πως ο σύζυγος την παραφύλαγε έξω από το σπίτι και της έκοψε τον δρόμο και την πυροβόλησε την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της.

Η ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην λεωφόρο Αχμέτ Πρίστινα της συνοικίας Εσενλέρ.Αναφέρεται πως η 30 ετών Σ.Σ. που δούλευε στο κρατικό νοσοκομείο του Τσανακκαλε, λόγω ασυμφωνίας είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου από τον σύζυγο της τον Φ.Σ. πριν από ένα έτος. Το δικαστήριο είχε βγάλει απόφαση απομάκρυνσης του από το σπίτι, ενώ η Σ.Σ. είχε αλλάξει κατοικία.

Ο Φ. Σ. που άρχισε να δουλεύει στο Αντάπαζαρι σαν χασάπης, χτες το βράδυ ήρθε στο Τσανάκκαλε. Εκεί προμηθεύτηκε αυτοκίνητο και αφού βρήκε το σπίτι της συζύγου του, άρχισε να περιμένει έξω από το σπίτι.  Το πρωί την ώρα που η Σ.Σ. πήγαινε στην δουλειά της, αυτός πήγε και μίλησε μαζί της για λίγο. Κατά την λογομαχία, ο Φ.Σ. έβγαλε το πιστόλι που έφερε μαζί του και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Αργότερα με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε.

…………..

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Οι στιγμές της δολοφονίας της Σ.Σ. καταγράφηκαν στην κάμερα του λεωφορείου. Στο βίντεο η Σ.Σ. ακούγεται να φωνάζει ¨βοηθήστε με¨ και ¨βοήθεια¨…

https://www.sondakika.com/haber/haber-evden-uzaklastirma-alan-kocanin-esini-vurma-aninin-11456982/

20/11/2018

Previous Article

ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Next Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!