Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

9 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ !

No Comments Share:

 

 

Ανάστατη η σύζυγος για την αποφυλάκιση του συζύγου της, που την είχε μαχαιρώσει 9 φορές

Ο Σερκάν Τατζίρογλου που μαχαίρωσε 9 φορές την σύζυγο του που ήθελε να χωρίσουν, δικάστηκε αντιμετωπίζοντας 41 έτη φυλάκισης, του επιβλήθηκε ποινή 14 ετών, η ποινή αυτή μειώθηκε στα 4,5 έτη και με την ανακοίνωση της απόφασης αποφυλακίστηκε. Η πρώην σύζυγος του η Ντιλέκ Γκιουλενέρ, αντέδρασε στην απόφαση λέγοντας ¨μα έπρεπε δηλαδή οπωσδήποτε να πεθάνω;¨.

……………

Το περιστατικό συνέβη στις 23/11/2017 επί της οδού Μπακιμγιουρντού του Σεϊχάν. Ο Σερκάν Τατζίρογλου που ασχολείται με την ενοικίαση αυτοκινήτων, παντρεύτηκε  με προξενιό την Ντιλέκ Γκιουλενέρ και έκαναν ένα παιδί που ήταν ανάπηρο. Όταν πριν από δύο έτη πέθανε το παιδί, ο Σερκάν Τατζίρογλου άρχισε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Μετά από 10 έτη γάμου, η γυναίκα πριν από 5 μήνες μετέβη στο δικαστήριο και υπέβαλλε αίτημα διαζυγίου Εγκατέλειψε το σπίτι της και πήγε δίπλα στους γονείς της, ενώ επειδή δεχόταν απειλές απέσπασε από δικαστήριο απόφαση για 1 μήνα  απομάκρυνσης  του συζύγου της από την ίδια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Σερκάν Τατζίρογλου, την ώρα που η γυναίκα πήγαινε στο σπίτι της, την μαχαίρωσε 9 φορές.  Ο Τατζίρογλου της φώναξε ¨Εδώ θα γίνει ο τάφος σου¨ και αφού περίμενε λίγο από πάνω της την ώρα που αυτή αιμορραγούσε, μετά έφυγε. Την τραυματισμένη γυναίκα την μετέφεραν περίοικοι στο νοσοκομείο. Ο δράστης μετά από 9 μέρες συνελήφθη. Στο μεταξύ βγήκε και το διαζύγιο.

Ο Τατζίρογλου δικάστηκε με κατηγορίες για ¨παράνομη παρακράτηση με χρήση βίας¨, ¨απόπειρα δολοφονίας¨ και ¨απειλή με όπλο¨  αντιμετωπίζοντας ποινή 41 ετών φυλάκισης. Δικάστηκε στις 18 Μαΐου και τιμωρήθηκε σε 14 έτη φυλάκισης. Η έφεση που υπέβαλλε ο δικηγόρος  του Τατζίρογλου  εκδικάστηκε στο 1ο Ποινικό Τμήμα του Περιφερειακού Δικαστηρίου Αδάνων. Ο Τατζίρογλου μετείχε στην διαδικασία μέσω του συστήματος SEGΒIS και δήλωσε πως δεν είχε ανθρωποκτόνα πρόθεση. Η Ντιλέκ Τατζίρογλου είπε πως ακόμη έχει ψυχολογικό τραύμα.  Ο εισαγγελέας στην πρόταση του ζήτησε να παραμείνει η ποινή του και να συνεχιστεί  κράτηση του. Το 1ο Ποινικό Τμήμα, έκρινε πως υπήρξε μόνο ¨τραυματισμός¨ και ανακοίνωσε ποινή 4,5 ετών και αποφάσισε την αποφυλάκιση του.

Η Ντιλέκ Γκιουλενέρ αντιδρώντας στην δικαστική απόφαση και δήλωσε : ¨Αυτός ο άνθρωπος πλέον είναι έξω. Δηλαδή για να εκτίσει την ποινή του ή για να τιμωρηθεί περισσότερο, έπρεπε οπωσδήποτε να πεθάνω;…………..¨

……………

https://www.haberturk.com/adana-haberleri/63945373-9-yerinden-bicaklayan-eski-esinin-tahliye-kararina-isyan-etti

13/10/2018

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΣΟΝ

Next Article

ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ: ¨Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε.¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *