Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ME MAXAIΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…

0 σχόλια Share:

 

Δολοφονίες γυναικών: Τον Απρίλιο δολοφονήθηκαν 30 γυναίκες

Δεν σταματάνε πια οι δολοφονίες γυναικών που στην περίοδο διακυβέρνησης του ΑΚΡ αυξήθηκαν. Η Τουρκία και τον περασμένο Απρίλιο ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα ντροπής. Τον Απρίλιο δολοφονήθηκαν 30 γυναίκες και άλες τρεις χαροπαλεύουν.

Σύμφωνα με την αναφορά για τον Απρίλιο της Πλατφόρμας ¨Θα σταματήσουμε τις δολοφονίες γυναικών¨, τον μήνα Απρίλιο 30 γυναίκες δολοφονήθηκαν και 3 ακόμη χαροπαλεύουν. Από τις 30 γυναίκες που δολοφονήθηκαν, οι 10 δολοφονήθηκαν επειδή θέλησαν οι ίδιες να αποφασίσουν για την ζωή τους.

ΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στην Ραιδεστό η 26 ετών Εσέν Ν. δολοφονήθηκε από τον φίλο της τον 31 ετών Μπεκίρ Γ, μετά από λογομαχία που είχαν σε αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει. Στα Άδανα η 19 ετών Ντιλέκ Κ. άρχισε να λογομαχεί με άγνωστο ακόμη άτομο. Αυτός λίγο μετά την πυροβόλησε με καραμπίνα και την τραυμάτισε βαριά και αυτή την ώρα δίνει αγώνα να κρατηθεί στην ζωή.

Στην Ραιδεστό η Χεντιέ Μ. που είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου, δέχθηκε επίθεσε με τέμνον όργανο από τον άντρα της τον Εγιούπ Μ. που την τραυμάτισε βαριά. Ο Εγιούπ. Μ. είχε σε βάρος του ποινή 6 μηνών απομάκρυνσης.

Στην Καισάρεια  η Σιμπέλ Ι. τραυματίστηκε βαριά όταν ο φίλος της ο Φουάτ Ντουιγκουλού την μαχαίρωσε. Συνεχίζει την νοσηλεία της.

Στην Κωνσταντινούπολη η Ν.Χ. δολοφονήθηκε με πυροβόλο όπλο στην μέση του δρόμου, από τον άντρα της τον Β.Χ. από τον οποίο ήθελε να χωρίσει.

Στην Νεοκαισάρεια η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Κουμπρά Γ. όταν θέλησε να χωρίσουν, δολοφονήθηκε από τον φίλο της-καθηγητή Σαντετίν Μπαστούρκ .

…………………

http://haber.sol.org.tr/toplum/kadin-cinayetleri-nisanda-30-kadin-olduruldu-236916

7/5/2018

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-¨ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΡΕΦΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ¨ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Next Article

ΤΥΧΑΙΟ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *