Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !

No Comments Share:

 

 

Νομάρχης του ΑΚΡ απήγαγε γυναίκα, την έδειρε στο δάσος και την έβαλε να φιλήσει τα παπούτσια του !

Αναφέρεται πως ο Ορχάν Τσιφσί-νυν νομάρχης Κιρκλαρελί, κατά την περίοδο που ήταν έπαρχος στα Μουδανιά, απήγαγε δια της βίας την πρώην κοπέλα του τη  Μελτέμ Ο., την έβαλε στο αυτοκίνητο του, την πήγε σε δασώδη περιοχή και εκεί την έδειρε.

Σύμφωνα με το κείμενο του Ντιντσέρ Γκιοκτσέ στην Χουριέτ, μετά από την δικαστική απόφαση για παροχή προστασίας στην 48 ετών Μελτέμ Ο. . η ίδια στην κατάθεση της στον επιθεωρητή του υπουργείου Εσωτερικών είπε τα εξής:

¨Ο Ορχάν Τσιφτσί και άλλα 4 άτομα με πήγαν σε δασώδη περιοχή στην Προύσα και επί δύο ώρες με έδειραν. Από τα χέρια αυτών των ατόμων γλύτωσα μόνο όταν με υποχρέωσαν να φιλήσω τα παπούτσια του Τσιφτσί.¨

Η Ο. περιέγραψε πως για λεπτά ολόκληρα κραύγαζε για να σωθεί από τα άτομα που την είχαν απαγάγει και είπε: ¨ Ο Τσιφτσί βρισκόταν δίπλα μου και μου είπε πως ¨θα σου δώσω το τηλέφωνο σου υπό έναν όρο¨ , μου έστρεψε προς το πρόσωπο μου τα παπούτσια του και μου είπε ¨Θα τα φιλήσεις¨. Όταν δεν θέλησα να το κάνω και στράφηκα προς τα αριστερά, αυτός με χτύπησε κλωτσιά στο πρόσωπο. Μετά φίλησα και τα δύο του παπούτσια. Μετά μου είπε ¨Μπορείς να φύγεις¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/akpnin-valisi-bir-kadini-kacirip-ormanda-darp-etti-ayaklarini-opturdu-227837
8/2/2018

Previous Article

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Next Article

BINTEO-ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ YPJ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΗ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΑ ΡΟΥΚΕΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *