Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

No Comments Share:

 

 

Άντρας που έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητο της συζύγου του που η οποία είχε υποβάλει αίτημα διαζυγίου δηλώνει: δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω

Άντρας οποίος έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητο της συζύγου του οποία είχε υποβάλει αίτημα διαζυγίου δήλωσε: ¨Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω, έβαλα δυναμίτη για να είναι πιο πραγματική η βομβα¨.

Τον Ιούλιο του 2017 ο κάτοικος του Ερεγλί Σεζάι Ο. 41 ετών έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητο της συζύγου του και μητέρας ενός παιδιού Γελιζ Ο. Τα καλώδια έγιναν αντιληπτά κλήθηκε η αστυνομία και η βόμβα εξουδετερώθηκε με έκρηξη.

Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε σε βάρος του αναφερόταν ότι ο Σεζάι έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητο της συζύγου του η οποία είχε βάλει αίτημα διαζυγίου και γι’ αυτό αντιμετωπίζει ποινή 13 έως 20 έτη φυλάκισης.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα στο πρώτο κακουργιοδικείο του Ζονγκουλντάκ παρέστη και Ο δικηγόρος του.

Στην απολογία του εκεί  ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι αυτός έβαλε την βόμβα κάτω από το αυτοκίνητο και είπε τα εξής: Αληθές είναι εγώ την έβαλα, δεν δηλώνω πως δεν την έβαλα. Με τη σύζυγό μου είμαστε στο στάδιο του χωρισμού. Σίγουρα δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Χρησιμοποίησα παιχνίδι παιδιού και την έκανα πολύ ωραία. Είχαμε μια θλιβερή διαδικασία χωρισμού.  Επειδή υπήρχε το παιδί εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εκείνη ήθελε. Ακολούθησα αυτή την οδό για να μην χωρίσουμε. Σίγουρα δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω , απλά να την εκφοβίσω.

………………

Diken 3/2/2018 

Previous Article

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Next Article

H ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤOΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *