Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ !

0 σχόλια Share:

 

68χρονος κοινοτάρχης με 4 συζύγους, παντρεύτηκε με νέα γυναίκα 19 ετών

Σε χωριό του Μπάτμαν αναφέρεται πως ο 68 ετών Μ.Σ.Ο που έχει ¨4 γυναίκες¨ και κοντά 30 παιδιά, έκανε τον 5ο του γάμο με μια κοπέλα 19 ετών.  Καθώς όμως τα παιδιά και οι συγγενείς του αντέδρασαν στον γάμο αυτό με μια κοπέλα 49 έτη πιο μικρή από αυτόν, δεν μετείχαν στον γάμο που έγινε σε μια λουξ αίθουσα. Ετσι σε μια αίθουσα χωρητικότητας εκατοντάδων ατόμων, μετείχαν μόνο μερικά άτομα.

Ο 68 ετών Μ.Σ.Ο, παντρεύτηκε την 19 ετών Α.Μ. που εργάζεται πως τσομπάνης στο χωριό του πατέρα της. Ο Μ.Σ.Ο. για να κάνει τον γάμο νοίκιασε μια αίθουσα πολυτελείας. Ο γάμος έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Καθώς όμως ήταν ο 5ος του γάμος, αλλά και επειδή παντρεύτηκε μια κοπέλα 49 χρόνια πιο μικρή, οι συγγενείς του δεν μετείχαν στον γάμο. Μάλιστα ούτε τα παιδιά του ήρθαν στην τελετή, η οποία έγινε με την παρουσία λίγων ατόμων. Στην σχεδον άδεια εξολοκλήρου αίθουσα, χόρεψαν, η νύφη , ο γαμπρός και λίγα άτομα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ο Μ.Σ.Ο. ανέφερε πως δεν ήταν γάμος και πρόσθεσε πως ο γάμος είναι μια τυπικότητα. Ενώ η Α.Β. υποστήριξε πως οργάνωσαν κάτι τέτοιο επειδή ήθελε να βάλει νυφικό. Δήλωσε πως ¨Δεν παντρευτήκαμε. Απλά παίξαμε μουσική και χορέψαμε¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/906140/68_yasindaki__4_esli__muhtar_19_yasindaki_genc_kadinla_dugun_yapti.html

16/1/2018

Σχ: Σε ορισμένα μέρη της Τουρκίας πρά το ότι νομικά απαγορεύεται η πολυγαμία, στην πράξη αυτό εφαρμόζεται. Αλλά αυτός ο γαμπρός το παράκανε ! Και προσέξατε ε ; 4 σύζυγοι και 30 (!!) παιδιά …..

Ως τώρα…

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

Next Article

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 500.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΖΟΥΤΖΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *