Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ !

0 σχόλια Share:

 

Θύμωσε με τον πρώην άντρα της! Πρώτα του έριξε καυτό λάδι και μετά…

Βία που προκαλεί δάκρυα…

Η κάτοικος Αδάνων Εμινέ Σαγιάρ (40) αν και είχε χωρίσει με τον Αϊχάν Ακντεμιρ (42) συνέχιζε να ζει μαζί του. Την ώρα που εκείνος κοιμόταν του έριξε πάνω του καυτό λάδι και μετά τον χτύπησε με μπαλτά. Τραυματισμένος ο Ακντεμίρ σώθηκε καθώς κλειδώθηκε μέσα στην τουαλέτα. Με εγκαύματα και με το πρόσωπο του αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία PTT-Οικίες της επαρχίας Γιουρεγίρ. Η μητέρα ενός παιδιού Εμινέ Σαγιάρ, παρά το ότι είχε χωρίσει λόγω σφοδρής ασυμφωνίας συζούσε με τον Ακντεμίρ. Την ώρα που εκείνος κοιμόταν του έριξε πάνω του καυτό λάδι και μετά τον χτύπησε μερικές φορές με μπαλτά. Ο Ακντεμίρ με τρία χτυπήματα στο κεφάλι μόλις και πρόλαβε να σωθεί καθώς πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα. Η Εμινέ Σαγιάρ μετά από λίγο έφυγε από το σπίτι και τότε αυτός βγήκε από την τουαλέτα και κάλεσε προς βοήθεια.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Αστυνομικοί που κατέφθασαν έπαθαν σοκ βλέποντας την κατάσταση του. Αιμόφυρτος σε πρόσωπο και χέρια και με εγκαύματα στο σώμα, κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Αδάνων. Κάποιοι συγγενείς ασθενών όταν είδαν τον Ακντεμίρ στην αγνώριστη κατάσταση που ήταν, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Ο Ακντεμίρ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από την καταγγελία του Ακντεμίρ, η Εμινε Σαγιάρ συνελήφθη επί της οδού όπου βρισκόταν το σπίτι.

https://www.dha.com.tr/yurt/gorenleri-aglatan-siddet-3b-uyurken-uzerine-kizgin-yag-doktu-basina-satirla-vurdu/haber-1551964

29/11/2017

Previous Article

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΝΙΤΕΣ !

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ CIA

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *