Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ !

0 σχόλια Share:

 

Δύο αδέρφια ακολούθησαν για 1800 χιλιόμετρα την μητέρα τους και την σκότωσαν

Αποκαλύφθηκε πως γυναικα που σκοτώθηκε στο Ζόγκουλντακ, δολοφονήθηκε από τα παιδιά της

Η 44 ετών Ναζλί Ουγιανίκ που ζούσε στο Μπίτλις, πριν από μερικούς μήνες λόγω τη ςβίας που αντιμετώπιζε από τον άντρα της, κατέφυγε σε Καταφύγιο Γυναικών.

Αλλά τα δύο παιδιά που είχε κάνει με τον σύζυγο της, ο 25 ετών Σερτάν και ο 17 ετών Οζκλαν Ουγιανίκ, συνέχισαν να ενοχλούνε τη γυναίκα. Μετά από κάποιο διάστημα η Ουγιανίκ έφυγε από το Καταφύγιο και μετέβη στην Κωνσταντινούπολη.

………………..

Χτες η Ουγιανικ βδήκε στο παράθυρο του σπιτιού που νοίκιαζε καλώντας σε βοήθεια.

Μετά από ενημέρωση από τους γείτονες κατέφθασε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο κρατικό νοσοκομείο του Ντέβρεκ αλλά η Ουγιανίκ τελικά πέθανε στο νοσοκομείο.

Εντοπίστηκε πως η γυναίκα είχε μαχαιρωθεί 9 φορές.  Η γυναίκα μόλις πριν από δύο μέρες είχε πάει στο σπίτι εκείνο και μάλιστα ακόμη δεν είχε μεταφέρει εκί τα πράματα της.

………………

Συνελήφθησαν δύο άτομα. Οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για τα παιδιά της Ουγιανίκ, ήταν οι Σερτάν Ουγιανίκ (25) και Οζκάν ουγιανίκ (17).

Από την έρευνα της αστυνομίας έγινα αντιληπτό πως οι Οζκάν και Σερτάν πρώτα είχαν μιλήσει με την μητέρα τους και μετά πήγαν στο σπίτι της.  Ο μεγάλος αδελφός ο Σερτάν Ουγιανικ στην ακτάθεση του είπε πως ο ίδιος σκότωσε την ητέρα του και ότι ο αδεφ΄ςο του δεν έφταιγε καθόλου.

Μη επιβεβαιωμένη πληροφορία αναφέρει πως η Ουγιανίκ είχε γνωριστεί με τον αδερφό μιας φίλης της και εοιαζόταν να παντρευτεί.

İki kardeş, 1800 kilometre takip ettikleri annelerini öldürdü

10/10/2017

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *