Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EΔΕΙΡΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΟΡΤΣ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ !

No Comments Share:

Έδειραν την μηχανικό περιβάλλοντος διότι ο αρραβωνιαστικος της φορούσε σορτς !

Στην περιοχή Σαριέρ της Κωνσταντινούπολης,  η μηχανικός περιβάλοντος Μπουσρά Ν. και ο αρραβωνιαστικος της Μ.Κ. μίλησαν για κάποιο διάστημα μπροστά στο σπίτι της κοπέλας. Ο Μ.Κ. που φορούσε σορτς προειδοποιήθηκε από τα ξαδέρφια της Μπουσρά Ν. Όταν ο Μ. Κ. επέστρεψε στο σπίτι του, τα ξαδέρφια χτύπησαν την Μπουσρά Ν. και την οικογένεια της. Συνελήφθησαν 4 άτομα και αφέθησαν ελεύθεροι.

Στην περιοχή Σαριέρ της Κωνσταντινούπολης, μετά από συνομιλία που είχε μπροστά στο σπίτι της με τον αρραβωνιαστικό της, υπέστη επίθεση από συγγενείς της. Οι 4 συγγενείς έδειραν την Μπουσρά Ν διότι όπως ισχυρίστηκαν ο αρραβωνιαστικός της φορώντας σορτς διατάρράσει την ευπρέπεια της γειτονιάς, ενώ, έστειλαν και στο νοσοκομείο τους γονείς της που έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Σύμφωνα την είδηση του Τσαντάς Ουλούς από την εφημερίδα Βατάν, το περιστατικό εξελίχθηκε ως εξής: Η μηχανικός περιβάλλοντος Μπουσρά Ν. συναντήθηκε και συνομίλησε μπροστά στο σπίτι της με τον αρραβωνιαστικό της. Μετά από λίγο ο ξάδερφος της κοπέλας Μεχμέτ Ν. τηλεφώνησε στον πατέρα της κοπέλας και του είπε ¨Μπροστά στην πόρτα να μην κάθονται έτσι με πούστηδες που φοράνε σορτς. Εάν δεν τους πεις εσύ εμείς θα πράξουμε αυτά που πρέπει. Μέσα σε 10 λεπτά να μπούνε μέσα, θα γίνει κακό¨.

Μετά από αυτό ο πατέρας ο Αλαατίν Ν. προειδοποίησε την κόρη του και έστειλε τον γαμπρό τον Μ.Κ. στο σπίτι του. O αρραβωνιαστικός έφυγε για το σπίτι του, ενώ η κοπέλα συνέχισε να κάθεται μπροστά στο σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθανε εκεί οι Μεχμέτ Ν., Μουσά Ν. Ισά Ν. και Ισμάηλ Ν. οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν βρισιές και χτύπησαν την κοπέλα. Οι γονείς ακούγοντας το περιστατικό έτρεξαν να βοηθήσουν , αλλά έγιναν και αυτοί στόχοι των επιτιθέμενων. Έτσι η μητέρα, ο πατέρας και η Μπουσρά Ν. μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Σίσλι όπου πήραν και ιατρική βεβαίωση για τον ξυλοδαρμό και υπέβαλλαν μήνυση κατά των δραστών. Η αστυνομία τους συνέλαβε, τους πήρε κατάθεση και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αντιδρώντας η Μπουσρά Ν. και η οικογένεια της στην αποφυλάκιση των δραστών δήλωσαν πως ¨Αυτοί οι οποίοι βλέπουν ως ξεδιαντροπιά να φορά μια γυναίκα σορτς, έφτασαν μέχρι του να ανακατεύονται και στον τρόπο ενδυμασίας των ανδρών. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτά¨

http://haber.sol.org.tr/toplum/nisanlisi-sort-giyiyor-diye-orman-muhendisi-genc-kadini-dovduler-203117

17/7/2017

Σχ: Εδώ που τα λέμε… που πας κυρά μου με αυτόν τον ντιγκιντάγκα ντυμένο έτσι !!!

Παράνοια!!

Previous Article

H ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *