Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΡΙΛΕΡ ¨Ο ΠΑΤΕΡΑΣ¨…

No Comments Share:

Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και μαχαίρωσε την γυναίκα του που προσπαθούσε να σωθεί ! Μητέρα και δύο παιδιά πέθαναν

Στο Γκαζιάντεπ, άτομο ονόματι Μουσταφά Οζτουρκμέν, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και όταν η σύζυγος του Φατμά Οζτουρκμέν προσπάθησε να βγει από αυτά μαζί με τα τρία παιδιά της, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την τραυμάτισε βαριά. Τα δύο από τα παιδιά λιποθύμησαν από τον καπνό και πέθαναν στο νοσοκομείο όπου πέθανε και η μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μουσταφά Οζτουρκμέν (31) κάτοικος της συνοικίας Ιστικάλ στο κεντρικό Σαχίνμπεϊ, έβαλε φωτιά στο σπίτι που κατοικούσε. Τότε η σύζυγος του Φατμά Οζτουρκμέν θέλησε να βγει έξω μαζί με τα τρία παιδιά τους, αλλά αυτός την μαχαίρωσε τραυματίζοντας την βαριά.

Σύμφωνα με την είδηση από το Habertürk  επηρεασμένοι από τον καπνό το ζευγάρι και τα παιδιά τους Ιλκνούρ(6), Μερβενούρ(1) και Μεχμέτ Οζτουρκμέν, μετά από ενημέρωση από γείτονες, έφθασαν ασθενοφόρα που τους μετέφεραν σε νοσοκομεία.

Παρά τις προσπάθειες η μητέρα η Φατμά Οζτουρκμέν και τα παιδιά Μερβενούρ και Ιλκνούρ δεν έγινε δυνατόν να σωθούν. Η νοσηλεία των Μουσταφά Οζτουρκμέν και Μεχμέτ Οζτουρκμέν συνεχίζεται.

http://haber.sol.org.tr/toplum/evini-atese-verdi-kurtulmak-isteyen-esini-bicakladi-anne-ve-2-cocugu-hayatini-kaybetti-197930

28/5/2017

Previous Article

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΤΣΕΚ ΠΟΙΝΤ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

Λίστα των προφυλακισμένων και καταδικασμένων δημοσιογράφων !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *