Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΝΙΛΟΥΦΕΡ¨…

No Comments Share:

Μαθητής λυκείου σκότωσε την φίλη του και ακολούθως επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Λόγω του περιστατικού δεν έγινε μάθημα στο σχολείο, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν δύο κενοί κάλυκες.

Ο 16 ετών μαθητής Χ.Τ. στην Προύσα, μετέβη σε αίθουσα διδασκαλίας σχολείου της Προύσας και αφού σκότωσε την 16 ετών Νιλουφέρ Ατζάρ, επιχείρηση να αυτοκτονήσει πυροβολώντας στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με το DHA, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην αίθουσα 10-D στον τρίτο όροφο του λυκείου Hürriyet Anadolu. Όπως αναφέρεται σήμερα το πρωί ο Χασάν Τ. πήγε στην τάξη αυτή στον τρίτο όροφο του λυκείου και κάλεσε μπροστά στον πίνακα την Νιλουφέρ Ατζαρί με την οποία είχαν μαλώσει πρόσφατα.

Όταν η κοπέλα πήγε μπροστά στον πίνακα, αυτός έβγαλε το όπλο είχε φέρει μαζί του, φώναξε ¨ όλα ήταν μέχρι εδώ ε ;¨  και μετά την πυροβόλησε μια φορά. Μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της Νιλουφέρ, ο Χασάν Τ. ακολούθως έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πυροβόλησε.

Η τάξη μετατράπηκε σε λίμνη αίματος, υπήρξε μεγάλος πανικός και οι μαθητές ενημέρωσαν αμέσως τους καθηγητές τους. Η Νιλουφέρ Ατζάρ πέθανε επιτόπου, ενώ ο Χασάν Τ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τσεκιργκέ,  βαριά τραυματισμένος.

Λόγω του περιστατικού στο σχολείο δεν έγινε μάθημα, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν δύο κενοί κάλυκες.

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως ο Χασάν Τ. σε συνομιλία που είχε με φίλους του στο λύκειο μέσω WhatsUp τους είχε πει πως ¨έρχομαι να πυροβολήσω της Νιλουφέρ¨.

http://t24.com.tr/haber/lise-ogrencisi-once-kiz-arkadasini-oldurdu-sonra-intihara-kalkisti,402805

5/5/2017

Previous Article

ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΠΕΝΓΚΟΥΕΝ

Next Article

Απίστευτο περιστατικό στην Ούρφα !– Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *