Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Φιλώ στο μέτωπο τους άντρες που σκότωσαν τις γυναίκες τους¨ !

0 σχόλια Share:

O άνθρωπος που δήλωσε ¨Φιλώ στο μέτωπο τους άντρες που σκότωσαν τις γυναίκες τους¨ δηλώνει πως ¨Το είπα για να βρεθεί λύση¨

Ο Μουχάμετ Οζέν-πρόεδρος του συλλόγου Χωρισμένων Πατεράδων-Θυμάτων, που δήλωσε πως ¨Φιλώ στο μέτωπο τους άντρες που σκότωσαν τις γυναίκες τους¨, υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως έγινε επιλεκτική επιλογή στα λόγια του.

Ο Οζέν είχε δηλώσει πως με τους νόμους που έχουν βγει υπέρ των γυναικών οι άντρες καθίστανται θύματα, καταδικάζονται να πληρώνουν συνέχει διατροφή και όποιοι δεν μπορούν φυλακίζονται.

Μάλιστα ο Οζέν δικαιολογώντας και τις δολοφονίες γυναικών είχε δηλώσει τα εξής: Το κράτος παρουσιάζει στους άντρες δύο επιλογές. Ή θα πληρώνεις μέχρι θανάτου διατροφή ή την σκοτώνεις¨. Δεν τους αφήνει άλλη επιλογή. Οι νόμοι που βγήκαν για την προστασία των γυναικών καθιστούν θύματα τους άντρες και οι άντρες από την απελπισία σκοτώνουν. Οι γυναίκες δεν τους αξίζει να τις σκοτώσουν, αλλά εγώ υπερασπίζομαι τους άντρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους. Φιλώ στο μέτωπο τους πατεράδες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους.Ο σύλλογος μα έχει 25 χιλιάδες μέλη¨.

Κατά του Οζέν ασκήθηκε δίωξη για εγκωμιασμό εγκληματία και για πρόκληση και αντιμετωπίζει ποινή από 5 έως 10 έτη φυλάκισης.

…………………
http://www.diken.com.tr/karilarini-olduren-erkekleri-alnindan-open-adam-cozum-bulmak-icin-soyledim/
20/4/2017

Previous Article

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ¨ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ¨ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Donec ante. Aliquam vel, luctus elementum Phasellus venenatis nunc mi, ultricies mattis