Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

No Comments Share:

Δολοφονία γυναίκας στα Άδανα : Μου είπε ¨Λίγα κάνει το ΠΚΚ, θα ιδρύσουμε Κουρδιστάν¨ και εγώ την έπνιξα

adana-cinayet-1

Ο κατηγορούμενος για δολοφονία στην κατάθεση του είπε πως η γυναίκα που σκότωσε και διαμέλισε ήταν ναρκομανής και υποστήριξε πως του είπε πως ¨Λίγα σας κάνει το ΠΚΚ, θα ιδρύσουμε Κουρδιστάν¨.

Εντοπίστηκε πως Φατίχ Κ. –κάτοικος της συνοικίας Σουτζουζαντε της πόλης Σεϊχάν, σκότωσε την 21 ετών Σονγκιούλ Ελτσίλ χτυπώντας την στο κεφάλι με σφυρί και πνίγοντας την, ενώ μετά έκοψε σε έξι κομμάτι το σώμα της και το πέταξε σε τρεις ξεχωριστούς κάδους σκουπιδιών.

Ο Φατίχ Κ. στην κατάθεση του είπε τα εξής : ¨Το βράδυ της 3/12 μαζί με ένα φίλο μου και ενώ καθόμασταν στις 01:30 στο καφενείο, όταν ήρθε δίπλα μας μια άγνωστη νέα γυναίκα. Μας είπε ¨Πεινάω, δώστε μου λίγο φαγητό, κρυώνω μπορώ να κάτσω λίγο εδώ ; ¨.Εγώ την λυπήθηκα και της παρήγγειλα πίτα. Στο μεταξύ επειδή το μάτι της ήταν μελανιασμένο έφερα αλοιφή από το καφενείο και έβαλα στο μάτι της. Στο μεταξύ ο φίλος μου έφυγε από το καφενείο και έμεινα εγώ μόνος με την γυναίκα¨.

adana-cinayet3-417x1024

Ο Φατίχ ανέφερε πως όταν έμειναν μόνοι, η γυναίκα έβγαλε από την τσέπη της ναρκωτικά να πάρει και αυτός της είπε ¨Λεφτά για φαγητό δεν έχεις, από εμάς φαγητό ζητάς, αλλά τότε γιατί κάνεις χρήση ναρκωτικών ; ¨. Ο Φατίχ λέει πως αυτή τότε του είπε πως ¨Ειμαι εξαρτημένη, δεν αντέχω¨.

………………..

Ο Φατίχ συνέχισε λέγοντας ¨Μου είπε πως ¨2-3 χρόνια ήμουν στο βουνό. Λίγα σας κάνει το ΠΚΚ, θα ιδρύσουμε Κουρδιστάν¨  Νευρίασα πολύ. Ξέσπασα καβγάς και στον καβγά τα έχασα και την έπνιξα με τα χέρια μου. Όταν άρχισε να τρέμει πήρα ένα σφυρί και την σκότωσα χτυπώντας την στο κεφάλι. Μετά τραβώντας την από τα μαλλιά την πήγα στην τουαλέτα. Εκεί αρχικά με σφυρί και μαχαίρι αφαίρεσα το κεφάλι από τον κορμό του σώματος. Την έκοψα σε έξι κομμάτια και μετά έβαλα σε ένα τσουβάλι τα χέρια και το κεφάλι, σε άλλο τον κορμό της και σε άλλο τα πόδια της και τα πέταξα σε τρεις διαφορετικούς κάδους.¨

………………….

9/12/2016

Diken 9/12/2016

Previous Article

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ…

Next Article

MAΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ BTTDD ΝΕΤΣΜΕΤΤΙΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΧΑΝΕΤΙΝ ΧΑΓΚΙΟΥΝΤΕΡ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *