Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ…

No Comments Share:

Την σκότωσε επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου

031220160806405344383

Στο Γκέμλικ της Προύσας η 25 ετών Τουγτσέ Ουλουντάγ πυροβολήθηκε με κυνηγετικό τυφέκιο από τον 26 ετών Αϊκούτ Ερτούντς, όταν αρνήθηκε τον πρόταση γάμου που της έκανε και ενώ ήδη είχε βγει εισαγγελική απόφαση να μην την πλησιάζει. Η νέα κοπέλα πέθανε, ενώ ο Ερτούντ προσπαθώντας να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο , τραυματίστηκε βαριά.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Ουμούρμπει του Γκέμλικ. Ο αγρότης στο επάγγελμα Αϊκούτ Ερτούντς, ερωτευμένος με την Τουγτσέ Ουλουνταγ, της πρότεινε να συνάψουν σχέση. Παρά το ότι η κοπέλα δεν δέχτηκε, αυτός μετά έστειλε προξενητή στο σπίτι. Η οικογένεια της απάντησε αρνητικά, αλλά καθώς αυτός συνέχιζε να την ενοχλεί, προσέφυγαν στην εισαγγελία η οποία και εξέδωσε απόφαση να μην την πλησιάζει.Απόψε ο νεαρός θέλοντας να την συναντήσει πήγε στο σπίτι της.  Την συνάντησε μπροστά στο σπίτι της και όταν αυτή του απάντησε για μια ακόμη φορά αρνητικά, οργισμένος πήρε την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητο και πυροβόλησε την νέα κοπέλα. Η Τουγτσέ Ουλουντάγ κατέρρευσε , ενώ αυτός έφυγε γρήγορα με το αυτοκίνητο του.

Η νέα κοπέλα βαριά τραυματισμένη από τα σκάγια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Γκέμλικ. Παρά τις προσπάθειες όμως των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.
……………

Αναφέρεται πως η κοπέλα είχε κατέβει και τον συνάντησε στην πόρτα του σπιτιού της γιατί φοβόταν μήπως κάνει κακό στην οικογένεια της.
………………

http://www.dha.com.tr/evlenme-teklifini-reddetti-diye-olduruldu_1400467.html

3/12/2016

 

Δολοφονία γυναίκας στην Κιουτάχεια

031220160834205347382_2

Η 28 ετών Βιλντάν Καντεμίρ η οποία πέρσι είχε μαχαιρωθεί από τον σύζυγο της Μουσταφά Καντεμίρ (29) ο οποίος μετά έκλαιγε, τώρα πυροβολήθηκε και πέθανε από τον σύζυγο. Η αστυνομία αναζητά τον Μουσταφά Καντεμίρ
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:00 στην λεωφόρο Σελιμιέ της συνοικίας Γιουνούς Εμρέ. Αναφέρεται πως το ζευγάρι που καθόταν στον δεύτερο όροφο, μάλωσε, ενώ ο σύζυγος είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τότε ο Μουσταφά Καντεμίρ με την καραμπίνα πυροβόλησε την Βιλντάν Καντεμίρ 5 φορές.

http://www.dha.com.tr/kutahyada-kadin-cinayeti_1400483.html

3/12/2016

 

Previous Article

ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΘΑΝΑΤΟΣ !

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *