Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΧΕ ¨ΣΟΒΑΡΟ¨ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ…

No Comments Share:

Ξυλοδαρμός της Ουζμπέκας συζύγου για το πλύσιμο των πιάτων

191120161104404978599_2

Στα Άδανα ο 51 ετών Νουσρέτ Λ. , αναφέρεται πως έστειλε στο νοσοκομείο από τον ξυλοδαρμό την Ουζμπέκα σύζυγο του Σακχαναζάχον Λ. (32) λόγω του πλυσίματος πιάτων στο χέρι. Η Ουζμπέκα γυναίκα  με τα μάτια πρησμένα από το ξύλο, δήλωσε πως ¨Από την μέρα που παντρευτήκαμε δέχομαι βία, πριν από 6 μήνες από τον ξυλοδαρμό απέβαλα το 5 μηνών έμβρυο που έφερα.¨

Ο Νουσρέτ Λ. – κάτοικος της συνοικίας Άκκαπι της επαρχίας Σεϊχάν, πριν από 2 έτη χώρισε από την σύζυγο του και παντρεύτηκε με την Ουζμπέκα Σακχαναζάχον Λ. Αναφέρεται πως ο Νουσρέτ Λ. είχε πει στην Ουζμπέκα σύζυγο του να πλένει τα πιάτα στο χέρι.  Εξ αυτού του λόγου μάλωσαν και ο Νουσρέτ χτύπησε με κεφαλιά τη σύζυγο του και μετά με κλωτσιές και μπουνιές. Η γυναίκα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Αδάνων.  Με τα μάτια της μελανά και με απώλεια όρασης, η γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα και της έκαναν τομογραφία.

…………

Ο Νουσρέτ Λ. συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η νέα γυναίκα είπε πως ¨Την ώρα που έβαζα τα άπλυτα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων μου είπε ¨Θα τα πλένεις στο χέρι¨ και άρχισε να με χτυπά. Από ξυλοδαρμό έχασα πριν από 6 μήνες και το παιδί μου, ενώ ήμουν 5 μηνών έγκυος. Με δέρνει συνεχώς, μου κρατά το διαβατήριο και δεν με αφήνει να βγαίνω έξω¨.

…………

http://www.dha.com.tr/ozbek-ese-bulask-dayagi_1386061.html

19/1/2014

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ YPG ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΠΕΡΙ ΛΟΥΚΕΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *