Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ 4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

 

Εκτέλεστηκαν στο Ιράκ 4 γυναίκες –μέλη της ISIS

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιράκ, εκτελέστηκαν οι Τουρκάλες Ρουβεϊντά Ν (25-μητέρα δύο παιδιών), Κουμπρά Ε. (22), Ιπέκ Ο.(24) και Σουκριέ Τ. (20-μητέρα ενός παιδιού) οι οποίες είχαν καταδικαστεί σε θάνατο τον περασμένο Μάρτιο ως μέλη της ISIS.

Οι γυναίκες αυτές είχαν συλληφθεί από τον ιρακινό στρατό στις πόλεις Μοσούλη και Τελαφέρ και είχαν καταδικαστεί σε θάνατο από το Αντιτρομοκρατικό Δικαστήριο της Βαγδάτης. Έγινε γνωστό πως οι σύζυγοι των εκτελεσθέντων γυναικών ήταν επίσης μαχητές της ISIS και Τούρκοι και κάποιοι εξ αυτών σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις με τον ιρακινό στρατό.  Οι οικογένειες των εκτελεσθέντων γυναικών για να παραλάβουν τις σορούς τους μετέβησαν στο υπουργείο εξωτερικών στην Άγκυρα και υπέβαλαν αίτημα και το υπουργείο κινητοποιήθηκε.

16 γυναίκες τιμωρήθηκαν με εκτέλεση

Τον Μάρτιο το Αντιτρομοκρατικό Δικαστήριο της Βαγδάτης, τιμώρησε σε θάνατο 16 Τουρκάλες οι οποίες συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση του ιρακινού στρατού σε Μοσούλη και Τελαφέρ. Το ίδιο δικαστήριο είχε επιβάλλει πέρσι την ποινή του θανάτου σε μια Γερμανίδα πολίτη με καταγωγή από το Μαρόκο όπως και σε μια πολίτη Ελβετίας με την κατηγορία πως ήταν μέλη της ISIS.

http://www.basnews.com/index.php/tr/news/iraq/440496

28/5/2018

Previous Article

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Next Article

ΤΟ ¨ΦΑΟΥΛ¨ ΤΗΣ ¨ΓΑΛΑΖΙΑΣ¨ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *