Γραφείο πώλησης δούλων

Η ΙSIS πουλάει μέσω ψηφιακού καναλιού γυναίκες και παιδιά Γεζίντι που απήγαγε  

Τα γερμανικά κανάλια NDR και SWR παρουσίασαν το πώς η ISIS πουλά μέσω διαδικτύου γυναίκες και παιδιά Γεζίντι που απήγαγε . Σύμφωνα με συνομιλίες σε τσατ, ανταλλαγές μηνυμάτων στο whatsapp, έγγραφα, φωτογραφίες και καταθέσεις των μεσαζόντων στις οποίες απέκτησαν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι, γυναίκες και παιδιά Γιεζίντι βγαίνουν προς πώληση ως δούλοι σε ψηφιακό περιβάλλον και πουλιούνται σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα. Τα χρήματα μέσω των γραφείων της ISIS στην Τουρκία μεταφέρονται στην οργάνωση.

Ένα από τα γραφεία επικοινωνίας της ISIS βρίσκονται στο Γκαζιάντεπ. Ένας ενδιάμεσος εξηγεί πως διαμέσου αυτού του γραφείου μέσα σε ένα χρόνο πάρθηκαν πίσω πάνω από 250 γυναίκες και παιδιά και δόθηκαν στην οργάνωση περισσότερα από 2,5 εκ. $. Τα χρήματα τα πληρώνουν οι οικογένειες των Γεζίντι με δάνεια που παίρνουν. Ένα τμήμα των χρημάτων καλύπτεται από έναν ημικρατικό φορέα της  Περιφερειακής Διοίκησης του Ιρακινού Κουρδιστάν.

Μάλιστα ομάδα των καναλιών NDR και  SWR παραβρέθηκε στην σωτηρία μια γυναίκας Γεζίντι και τριών παιδιών ηλικίας από 2 έως 4 ετών. Η πατρίδα των Γεζίντι η περιοχή  Σενγκάλ πριν από ένα μήνα απελευθερώθηκε, αλλά ακόμη υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά στα χέρια της ISIS.

Εφ. Τζουμχουριέτ   30/11/2015

Σχ : Και φυσικά η τουρκική αστυνομία αδυνατεί να βρει αυτά τα γραφεία της ISIS στην τουρκική επικράτεια….

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version