Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ…ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ !

No Comments Share:

Η εισαγγελία της Άγκυρα άσκησε δίωξη για ¨απλό τραυματισμό¨ σε καθηγητή ο οποίος φέρεται να δάγκωσε δύο μαθητές που απέφυγαν το μάθημα του

20734728

Στο κατηγορητήριο που ετοίμασε ο εισαγγελέας Μουσταφά Ντεμίρ, αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος Σερχάτ Κ. υπηρετεί ως γυμναστής σε σχολείο στην περιοχή Μάμακ.

Στο κατηγορητήριο υποστηρίζεται πως ο Σερχάτ Κ. ¨χαστούκισε και δάγκωσε σε διάφορα σημεία¨ τους μαθητές της 8ης τάξης Σ.Τ. και Ε.Κ. επειδή εν ήρθαν στο σχολείο, και ζητείται η τιμωρία του με ποινή από ένα έως τρία έτη για το αδίκημα του ¨απλού τραυματισμού¨.

Οι καταθέσεις των πλευρών

Από την πλευρά των μαθητών-θυμάτων, ο Ε.Κ. (14) στην κατάθεση που έδωσε στην στρατοχωροφυλακή, υποστηρίζει πως στις 11/3/2013 νομίζοντας πως δεν είχαν μάθημα δεν πήγε στο σχολείο μαζί με τον φίλο του, και ότι όταν γύρισαν στο σχολείο ο καθηγητής Σερχάτ Κ. του είπε ¨Γιατί φύγατε από το σχολείο ;¨ και τους χαστούκισε.

Ο Ε.Κ. εν περιλήψει ανέφερε τα εξής : Ακολούθως έβαλε στην έδρα πρώτα τον Γ.Σ. να ξαπλώσει και μετά τον δάγκωσε στο μηρό και στην πλάτη. Αλλά καθώς ο Γ.Σ. φορούσε δερμάτινο μπουφάν δεν πέρασε το δάγκωμα στο σώμα του. Ακολούθως είπε ¨έλα εσύ¨ στον Μ.Ι. , τον έβαλε στην έδρα και τον δάγκωσε στο χέρι και στην πλάτη. Ακολούθως θέλησε να ξαπλώσει και να δαγκώσει και εμένα. Φοβήθηκα και έφυγα. Καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να με πιάσει, είπε στα παιδιά της τάξης ¨πιάστε τον¨. Οι φίλοι μου με έπιασαν. Από τον φόβο μου πήγα μόνος μου στην έδρα. Ο Σερχάτ. Κ. με χαστούκισε τρεις φορές στον μηρό, και μετά με έσφιξε σκληρά στον αριστερό μου καρπό και βάρεσε δυνατά τον καρπό μου στο τραπέζι. Μετά έβαλε στην έδρα τον Σ.Τ μπρούμυτα και τον δάγκωσε στα δύο του χέρια και στην πλάτη¨.

………….

Εφ. Χουριέτ 8/7/2013

Previous Article

EKNΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Next Article

ΒΡΑΔΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΛΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *