Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

0 σχόλια Share:

 

 

O δήμος Βαν στοχοποιεί τους χριστιανούς

Ο δήμος Βαν που διοικείται πια από διορισμένο επίτροπο, σε δημοτικά σταντ, στοχοποιεί ξεκάθαρα τους χριστιανούς.

Στο Βαν όπου για χρόνια ζούνε χριστιανοί, λόγω της προσέγγισης της γιορτής των Χριστουγέννων κατέστησαν στόχος κάποιων θρησκόληπτων ομάδων. Κάποιες ομάδες οργανωμένες σε συλλόγους νοίκιασαν από τον διοικούμενο με επίτροπο δήμο του Βαν κάποια σταντ και ξεκάθαρα στοχοποιούν τους ανθρώπους που έχουν χριστιανική πίστη.

Ο σύλλογος İslam Der στα σταντ που τους απέδωσε ο δήμος ανήρτησαν αφίσες που γράφουν ¨Εεεϊ μουσουλμάνε γύρνα στην ουσία σου, οι γιορτές για την πρωτοχρονιά είναι ένα χριστιανικό έθιμο¨, ενώ ταυτοποιούν τον χριστιανισμό με τον τζόγο, την πορνεία και το αλκοόλ.

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Βαχίτ Γιλντίζ-πρόεδρος του συλλόγου Εκκλησίας Βαν, λέει πως κάποιοι κύκλοι χρησιμοποιούν την πρωτοχρονιά σαν ευκαιρία για να κακολογήσουν τον χριστιανισμό. Ο Γιλντίζ ανέφερε πως όπως φαίνεται στα σταντ υπάρχει υπογραφή και χρησιμοποιείται το όνομα του ισλάμ και πρόσθεσε: ¨Είναι μια κατάσταση που βιώνουμε κάθε φορά πριν από τα Χριστούγεννα. Πέρσι κάποιες εφημερίδες και αρθρογράφοι είχαν γράψει κακόβουλα κείμενα κατά της εκκλησίας και της κοινότητας των Ιησουιτών που ζούνε στο Βαν.   Παρόμοια άρθρα έγραψαν και κάποιοι πρόεδροι κάποιων συλλόγων. Θέτουν σε κίνδυνο την ζωή μας, μας στοχοποιούν. Εάν υπάρξει κάποια επίθεση στην εκκλησία ή σε αδερφούς μας της Ιησουιτικής κοινότητας, αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι.¨

………………..

Ο Γιλντίζ εστιάζοντας και στις ευθύνες του δήμου που επιτρέπει ένα τέτοιο μίσος, ζητά να αλλάξουν γνώμη για αυτό το λάθος και να απομακρυνθούν εκείνα τα κείμενα. Ο Γιλντίζ είπε πως εάν υπάρξει κάποια επίθεση στην εκκλησία ή στους χριστιανούς, υπεύθυνος θα είναι και ο δήμος και πρόσθεσε πως ¨Εύχομαι εγκάρδια για ειρήνη, χαρά και αφθονία σε όλους τους χριστιανούς πολίτες μας για τα Χριστούγεννα¨.

https://anfturkce.net/kurdistan/belediye-hristiyanlari-hedef-goesteriyor-100454

21/10/2017

Σχ: Παρόμοια είναι και η σύνθεση που διαδίδεται μέσω χρηστών μέσων κοινωνική δικτύωσης και ταυτίζει τα Χριστούγεννα με τα ποτά, την πορνεία και τον τζόγο  

Previous Article

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-DRONE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *